Povezane vesti
Ima gljivice i na leđima! Nehigijena Zvezdana Slavnića dostigla vrhunac, isplivao jeziv video, javnost zgrožena
Alo 18.05.2023
Poznato je da Zvezdan Slavnić izbegava brigu o osnovnoj ličnoj higijeni. Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić jedan su od najzapuštenijih parova u "Zadruzi". Iako je Slavnić priznao da ima gljivice na nogama, Anđela mu redovno ljubi stopala i ne… »
"Slatko mi je kad miriše moj prdež i pazuh" Zvezdan šokirao naciju izjavom o Anđelinim blamovima, Đuričićeva odbrusila…
Alo 18.05.2023
Anđela i Zvezdan ne vide ništa loše u njenom načinu iskazivanja ljubavi. Anđela Đuričić ne prestaje da šokira svojim ponašanjem i bolesnim fetišima koji zgrašavaju čitavu javnost. Poznato je da voli da ljubi i mazi stopala svog dečka… »
Vesti dana »
Povodom tragedije na Železničkoj stanici u Novom Sadu, poruke saučešća iz regiona i cele Evrope
Insajder pre 28 minutajoš 609 povezanih
"Ne odustajemo": Protest prosvetara ispred Skupštine Srbije, štrajk u školama
NIN pre 4 satijoš 53 povezane
"Odletela sam ispod katedre, a pucnji su se nastavili" Ranjena nastavnica istorije iz Ribnikara opisala užas iz učionice: Nisam ni stigla da vidim ko je ušao
Kurir pre 9 satijoš 43 povezane
Oko 170 traktora blokira magistralni put, u toku protest poljoprivrednika: „Ne predajemo se tako lako“
Nova pre 11 satijoš 10 povezanih