Повезане вести

Председник Вучић у Панчеву: Нема повлачења, нема предаје! Сви у Београд 26. маја да покажемо уједињену и пристојну Србију…

Председник Вучић у Панчеву: Нема повлачења, нема предаје! Сви у Београд 26. маја да покажемо уједињену и пристојну Србију…

Курир 19.05.2023
Председник Републике Србије Александар Вучић присуствовао је великом народном митингу у Панчеву, који је почео у 18.15 часова. 18:15 - Обраћање председника Вучића Председник Александар Вучић се на почетку обраћања захвалио свим… »
Вучић: Добио сам информације да су протести у Београду 'покушај обојених револуција'

Вучић: Добио сам информације да су протести у Београду 'покушај обојених револуција'

Слободна Европа 19.05.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је на митингу његове Српске напредне странке (СНС) у Панчеву да је од страних служби добио информације да су протести "Србија против насиља", на које је позвао део опозиције, "покушај… »
Седам дана до скупа „Србија наде”

Седам дана до скупа „Србија наде”

Политика 19.05.2023
Скуп „Србија наде” одржаће се у Београду за седам дана, односно 26. маја у 19 часова. То ће, како је најавио председник Србије Александар Вучић, бити највећи скуп у Србији икада са циљем да покаже народно јединство у тешким… »
(ВИДЕО) Колоне у Панчеву: Вучићеви симпатизери довезени са око 70 аутобуса

(ВИДЕО) Колоне у Панчеву: Вучићеви симпатизери довезени са око 70 аутобуса

Н1 Инфо 19.05.2023
На централном тргу у Панчеву завршен је митинг Српске напредне странке под називом “Србија сања и снове остварује”, а присутнима се обратио председник Србије и СНС Александар Вучић. Подсетимо, пред почетак самог митинга… »
Завршен велики скуп СНС у Панчеву на којем је говорио Вучић

Завршен велики скуп СНС у Панчеву на којем је говорио Вучић

Блиц 19.05.2023
Велики митинг СНС у Панчеву, под називом, “Србија сања и снове остварује” почео је данас у 18 часова, на Тргу краља Петра. Очекује се обраћање председника Србије Александра Вучића. Како јављају репортери "Блица", Трг краља… »
Вучић: Очекују да Косово и Метохију предамо на тацни, изазивају проблеме јер смо рекли да нећемо

Вучић: Очекују да Косово и Метохију предамо на тацни, изазивају проблеме јер смо рекли да нећемо

Бета 19.05.2023
Председник Србије и Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић изјавио је данас да се од Србије очекује да Косово и Метохију преда "на тацни", и да каже да се помирила и да су је 1999. године бомбардовали са правом. "Пошто… »
Вучић: Веома сам забринут због ситуације на Космету, мораћемо да будемо чвршћи и снажнији

Вучић: Веома сам забринут због ситуације на Космету, мораћемо да будемо чвршћи и снажнији

Блиц 19.05.2023
- Веома сам забринут због ситуације на Косову и Метохији... Оно што можемо да чинимо и радимо је да сачувамо своју земљу и то и радимо, а за све остало плашим се да ћемо морати да будемо чвршћи и снажнији да одбранимо своју… »
Гојковић: На скуп 26. маја може доћи ко жели, а доћи ће људи добре воље

Гојковић: На скуп 26. маја може доћи ко жели, а доћи ће људи добре воље

Дневник 19.05.2023
БЕОГРАД: Министарка културе Маја Гојковић изјавила је данас да је председник Србије Александар Вучић позвао 26. маја на народни скуп на који може доћи ко год жели, а доћи ће "људи добре воље". Гојковић је рекла да је циљ скупа… »

Вести дана »