Povezane vesti
Osvojila jednog od osnivača Gugla: Srpkinja među najbogatijim
Večernje novosti 24.05.2023
IVANA Berendika, bila je jedna od članica grupe "Models". Foto: Printskrin/Jutjub/ AmiG Show Kako kaže, Ivana zaljubila se u godine svog supruga, u njegovo znanje i veštine koje je stekao godinama, ali i avanturistički duh. Svojom lepotom je osvojila… »
Ivana se udala za 20 godina starijeg bogataša: Evo sa kim lepa Srpkinja ima porodicu: "Zaljubila sam se u njegove godine…
Blic 24.05.2023
Ivana Berendika, nekadašnja članica benda "Models", danas je jedna od najbogatijih Srpkinja. Ivana je stekla svoje bogatstvo 2005. godine kada se udala za osnivača "Gugla", Tomasa Jermoluka, koji je od nje stariji 20 godina. Ivana je priznala da se… »
Bivša modelsica udajom za 20 godina starijeg muškarca postala milionerka! "Zaljubila sam se u njegove godine, imala sam…
Kurir 24.05.2023
Ivana Berendika, nekadašnja članica benda "Models", danas je jedna od najbogatijih Srpkinja. Ivana je stekla svoje bogatstvo 2005. godine kada se udala za osnivača "Gugla", Tomasa Jermoluka, koji je od nje stariji 20 godina. Ivana je priznala da se… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti ćutali 29 minuta širom Srbije, stigla podrška od 63. padobranske: Roditelji đaka Jovine gimnazije traže hitnu smenu direktora
Nova pre 2 satajoš 33 povezane
Rajli Opelka: Đoković je najbolji teniser svih vremena, protiv njega nemate šta da izgubite
Euronews pre 1 satjoš 30 povezanih
Krivične prijave protiv medija koji su objavili podatke iz pasoša studenata
Radio 021 pre 51 minutajoš 14 povezanih
Pobedio tumor, pauzirao godinu i po dana: Ko je Rajli Opelka koji je pobedio Novaka Đokovića u Brizbejnu?
Danas pre 2 satajoš 28 povezanih