Повезане вести
Нисам џабалебарош јер живим с мајком, она ме контролише! Исповест Србина направила хаос - "Прогуглај и реши проблем"
Мондо 24.05.2023
Какве проблеме имају мушкарци који живе са мајкама? Какве проблеме имају мушкарци који живе са мајкама? Живот са родитељима изазива доста полемике. У прилог томе говори и снимак Дивне Миловановић, психолошке саветнице и ауторке… »
Исповест Србина изазвала хаос на мрежама "Нисам џабалебарош јер живим са мајком, али ме она стално контролише"
Ало 24.05.2023
Да ли је неко имао овакве случајеве и како сте се са тиме изборили? Стварно немам намеру да завршим као уџбенички пример неког проблема који би Јунг детаљно анализирао", написао је мушкарац. На Редиту се појавила исповест дечка… »
Вести дана »
Портпаролка Европске комисије о Трамповим оценама: Задовољни смо што имамо одличне лидере
Н1 Инфо пре 2 сатајош 37 повезаних
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 5 сатијош 27 повезаних
За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката, министарка Софронијевић објаснила и шта радити ако на 1 плацу има више изграђених јединица
Дневник пре 30 минутајош 54 повезане
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 сатијош 34 повезане