Povezane vesti
Ana iskalila bes na Zorici Marković! Prijateljstvo na ivici pucanja, tenzija je sve veća i veća
Alo 27.05.2023
Trenutno želi da bude sama. Ana Ćurčić bila je jako nervozna otkako je saznala da je Zvezdan Slavnić zvanično diskvalifikovan iz "Zadruge", a svoj bes isprazila je na Zorici Marković. -Neću da pričam. Sad me pusti i prestajem da pričam. Moje je šta imam… »
Prva reakcije ane Ćurčić nakon zvezdanove diskvalifikacije! Nema od bola i šoka, uspela da izusti samo jedno
Alo 27.05.2023
Ovo je prvo što je uradila. Ana Ćurčić probudila se nekoliko sati nakon diskkvalifikacije Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić, a potom je odlučila da pojede nešto slatko i popije kafu. Zorica Marković posmatrala je sve to sa strane, te je čekala svoju… »
Vesti dana »

CIK Kosova nije sertifikovala Srpsku listu za lokalne izbore
Vesti online pre 35 minutajoš 21 povezana

Netanjahu rekao da će Izrael nastaviti pregovore o Gazi da se okonča rat i oslobode taoci
Slobodna Evropa pre 11 minutajoš 33 povezane

Putin spreman da se odrekne dela teritorije?! Upravo stigle ključne vesti! Evo šta je predsednik Rusije ponudio Ukrajini za konačni kraj krvavog sukoba!
Kurir pre 41 minutajoš 23 povezane

Olujni vetar donosi pljuskove sa grmljavinom: Počinje nevreme u Srbiji, na udaru i Beograd
Mondo pre 46 minutajoš 22 povezane