Povezane vesti
Ana iskalila bes na Zorici Marković! Prijateljstvo na ivici pucanja, tenzija je sve veća i veća
Alo 27.05.2023
Trenutno želi da bude sama. Ana Ćurčić bila je jako nervozna otkako je saznala da je Zvezdan Slavnić zvanično diskvalifikovan iz "Zadruge", a svoj bes isprazila je na Zorici Marković. -Neću da pričam. Sad me pusti i prestajem da pričam. Moje je šta imam… »
Prva reakcije ane Ćurčić nakon zvezdanove diskvalifikacije! Nema od bola i šoka, uspela da izusti samo jedno
Alo 27.05.2023
Ovo je prvo što je uradila. Ana Ćurčić probudila se nekoliko sati nakon diskkvalifikacije Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić, a potom je odlučila da pojede nešto slatko i popije kafu. Zorica Marković posmatrala je sve to sa strane, te je čekala svoju… »
Vesti dana »
(Foto) Učesnici skupa SNS poneli najveću zastavu: Kolona sa trobojkom širokom 10 metara ide ka Skupštini
Blic pre 1 minutjoš 102 povezane
Zemljotres od 6,1 stepeni po Rihteru pogodio planinski region Hindukuš u Avganistanu, osetio se i u Pakistanu
Euronews pre 2 satajoš 36 povezanih
SAD detektovale dronove nakon iranskog napada na američke ciljeve na Bliskom istoku
Euronews pre 1 satjoš 75 povezanih