Повезане вести
Председник Вучић: Плашим се сукоба на КиМ! Народ ми даје снагу, Србија не сме да стане!
Курир 28.05.2023
Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да се плаши сукоба на КиМ, где Срби више не могу да трпе Куртијеве провокације, додао да му, иако више није председник странке, СНС остаје у срцу, говорио је и о људима који су… »
Вучић: Нећу сменити Гашића и нећу дати прелазну владу
Инсајдер 28.05.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће одмах потписати смену руководства РТС-а, ако је и то званичан захтев протеста против насиља, мада му како каже, није јасно зашто то траже, с обзиром да је РТС постао… »
Вучић: Никада нећу потписати прелазну владу
Политика 28.05.2023
Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да позива политичке противнике на дијалог, али да не пристаје на политичке уцене и да никада неће потписати прелазну владу. Вучић је у емисији Хит твит на ТВ Пинк рекао да се… »
Вучић: Разговараћу са свим политичким факторима, који хоће да разговарају
Политика 28.05.2023
Председник Србије Александар Вучић поручио је вечерас да ће разговарати са свим политичким факторима у Србији који хоће да разговарају, али да никога неће ништа да моли. „Имаћу нешто мање обавеза јер више нисам председник СНС-а… »
Вучић се плаши већих сукоба на Косову
Слободна Европа 28.05.2023
Предсједник Србије Александар Вучић рекао је да ће се на Косову догодити нешто што "до сада нисмо видели", док је тренутну ситуацију оцијенио "најтежом до сада". "Плашим се нестабилности, чак и великих сукоба, јер знам да Срби не… »
Вучић: Следи нам најтежа ситуација на КиМ, плашим се великих сукоба, Срби ово не могу да трпе
Телеграф 28.05.2023
- Али када то кажем плашим се опште несигурности, нестабилности, али и великих сукоба, јер Срби ово да трпе не могу, а знам да овај други који је све изазвао чезне и машта да буде неки Зеленски и неће да се повуче - казао је… »
Може ли СНС да сачува стару славу кад је више не предводи Вучић?
Нови магазин 28.05.2023
Може ли Српска напредна странка да сачува стару славу, када је, бар формално, више не предводи Александар Вучић? Или је то најава краја ере доминације СНСа? У сусрет изборима које власт најављује, а у данима великих политичких и… »
Вучић: Како РТС извештава, то има само још у Северној Кореји
Н1 Инфо 28.05.2023
Оставка запослених на РТС-у никада није била званичан захтев, али што се тога тиче, потписаћу, рекао је председник Србије Александар Вучић. Гостујући вечерас у емисији „Хит Твит“ на ТВ Пинк, Вучић се осврнуо на Јавни сервис… »
Вучић: Никада им неће бити испуњен захтев за смену Бате Гашића, нећу потписати прелазну владу док сам жив
Нова 28.05.2023
Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас у "Хит твиту" да захтев протеста "Србија против насиља" којим се тражи смена министра полиције Братислава Гашића никада неће бити испуњен. „Спреман сам на дијалог и позвао сам… »
Вучић: Смену руководства РТС-а ћу потписати одмах ако је то захтев
Нови магазин 28.05.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће одмах потписати смену руководства РТС-а, ако је и то званичан захтев протеста против насиља, мада му како каже, није јасно зашто то траже, с обзиром да је РТС постао… »
Вучић: Смену руководства РТС ћу одмах потписати, јавни сервис постао веома пристрасан
Нова 28.05.2023
Смена руководства РТС-а никада није био захтев протеста "Србија против насиља", али ће га председник Србије Александар Вучић потписати, јер је како је навео у "Хит твиту", јавни сервис постао "веома пристрасан". „РТС никада није… »
Вучиц́: Тек нам следи најтежа ситуација на Косову и Метохији, нешто што до сада нисмо видели
Спутник 28.05.2023
Мислим да нам тек следи најтежа ситуација на Косову и Метохији због Куртијевих провокација, нешто што до сада нисмо видели. Плашим се несигурности и великих сукоба. Знам да Срби то не могу да трпе, а онај који је све изазвао… »
Вучић: Најтежа ситуација на КиМ тек предстоји
Дневник 28.05.2023
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да најтежа ситуација око КиМ тек предстоји, нешто што, како је рекао, до сада нисмо видели и нисмо могли да сањамо да ће да се догоди. И све захваљујући… »
Следи нам најтежа ситуација на КиМ Председник Вучић: Плашим се чак и великих сукоба, забринут сам за сутра и прекосутра
Мондо 28.05.2023
Председник Србије Александар Вучић је рекао да Србији "следи тешка ситуација на КиМ" Председник Србије Александар Вучић је рекао да Србији "следи тешка ситуација на КиМ" Председник Србије Александар Вучић обраћа се јавности. Он… »
Вучић поручио Богољубу Карићу: Пријатељи нисмо и нећемо бити!
Курир 28.05.2023
Председник Србије Александар Вучић гостујући у емисији Хит твит осврнуо се и на "лајк" Богољуба Карића којим је подржао протест политичких противника СНС. Каже да је Слободан Милошевић имао своје мане и добре особине. Истиче да… »
Вучић: Никада неће бити испуњен захтев за смену Гашића, док сам жив нећу потписати прелазну владу
Еуроневс 28.05.2023
Председник Србије Александар Вучић рекао је да нам следи нам најтежа ситуација на КиМ, нешто што нисмо сањали да ће се десити, све због неодговорне политике Аљбина Куртија. Он је вечерас рекао да се плаши сукоба јер, како је… »
Вучић: Не дам Бату Гашића, нити ћу потписати за прелазну владу, па можете да ме убијете
Нови магазин 28.05.2023
Никада им неће бити испуњен захтев за смену Бате Гашића. Нисмо ми овде да испуњавамо нечије хирове, рекао је председник Александар Вучић гостујући на Пинку, упитан да ли ће испунити захтеве опозиције. Он је додао да су укинули… »
Вучић: Ердоган је доказ да се може побеђивати на изборима и после 20 година
Нови магазин 28.05.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је задовољан оним што је Српска напредна странка учинила док је био на њеном челу, да се нада да је и до сада успевао да буде председник свих грађана, али да је СНС у његовом… »
Вучић: Следи најтежа ситуација на Ким! Плашим се великих сукоба јер Курти сања да буде Зеленски
Курир 28.05.2023
Председник Србије Александар Вучић рекао је у емисији Хит твит да најтежа ситуација на Косову и Метохији тек следи. - Мислим да нам најтежа ситуација на Косову и Метохији следи. Нешто што до сада нисмо видели, а све захваљујући… »
Вучић вечерас говори који су га пријатељи напустили и зашто га је „издао Карић“
Нова 28.05.2023
Председник Србије Александар Вучић вечерас ће гостовати на ТВ Пинк, а према најави на сајту те телевизије он ће у емисији Хит твит говорити и о томе који су га пријатељи напустили, зашто га је издао Богољуб Карић, да ли је… »
Вучић вечерас на ТВ Пинк: Причаће о пријатељима који су га издали и наставку своје политичке каријере
Блиц 28.05.2023
Председник Србије Александар Вучић гостује вечерас од 21 сат у емисији "Хит твит" на ТВ Пинк. Најављена питања на која ће Вучић одговорити су: - Који су га пријатељи напустили, зашто га је издао Богољуб Карић, да ли је… »
Вучић вечерас на ТВ Пинк: Причаће о пријатељима који су га издали и наставку своје политичке каријере
Телеграф 28.05.2023
Емисија почиње у 21 сат. Председник Србије Александар Вучић биће гост емисије Хит твит на ТВ Пинк вечерас од 21 сат. Који су га пријатељи напустили, да ли је крај његове владавине? Хоће ли се борити, или је оставка на место… »
Вести дана »
Саша Обрадовић емотиван после меча: „Цветковић је десет година чувао Звездину опрему и чекао да буде сахрањен у њој“
Данас пре 35 минутајош 1 повезана
„Хвала на свему легендо“: Пикси се опростио од Владимира Цветковића
Данас пре 35 минутајош 1 повезана