Povezane vesti
Spreman sam za velike stvari: Novi trener Crvene zvezde Barak Bahar ostavio ozbiljan utisak
Večernje novosti 30.05.2023
NA ZVEZDIN najsrećniji dan, tačno 32 godine posle Barija, na "Marakani" je promovisan četvrti strani trener u njenoj istoriji. Poklapanje se sigurno nije desilo slučajno, jer je Baraku Baharu otvoreno rečeno da se od njega očekuju velike stvari u naredne… »
Pitajte njega što je tad potpisao sa zvezdom! Milojević napao Bahara: Ja nisam primao 6 i 7 golova, ne bih nikad kao on!
Mondo 30.05.2023
Intervju dosadašnjeg trenera Crvene zvezde medijima u Izraelu mogao bi da podigne mnogo prašine. Intervju dosadašnjeg trenera Crvene zvezde medijima u Izraelu mogao bi da podigne mnogo prašine. Crvena zvezda je započela novu eru - na klupu srpskog… »
"Ja to nikada ne bih uradio": Milojević žestoko opleo po Baharu
Večernje novosti 30.05.2023
Crvena zvezda se nakon osvajanja treće uzastopne "duple krune" zvanično oprostila od dotadašnjeg šefa stručnog štaba Miloša Milojevića i predstavila novog - Baraka Bahara. FOTO: FK Crvena zvezda Uprkos tome što Milojević nije želeo da pravi "dramu" dok… »
Vesti dana »
Šta se nalazi u američkom planu od 15 tačaka za prekid rata: Od Irana se traži da odustane od nuklearnog programa, ograniči raketni arsenal i otvori Ormuz u zamenu za ukidanje sankcija
Nedeljnik pre 5 minutajoš 32 povezane
Stiže nam naglo zahlađenje sa padavinama, evo gde će biti snega: Prognoza RHMZ-a za kraj marta
Mondo pre 1 satjoš 23 povezane
Tramp: Svi iranski lideri su nestali; IRGC pokrenuo novi talas operacije "Pravo obećanje 4", gađani ciljevi u četiri zemlje
RTS pre 20 minutajoš 16 povezanih
Mediji tvrde: Iran poslao svoje zahteve Americi, Vašington zaprepašćen
Večernje novosti pre 35 minutajoš 14 povezanih
Nova pravila SEPA: Srbija ulazi u evropsku zonu plaćanja, od 5. maja isti uslovi kao u EU
Euronews pre 10 minutajoš 11 povezanih