Повезане вести

Спреман сам за велике ствари: Нови тренер Црвене звезде Барак Бахар оставио озбиљан утисак

Спреман сам за велике ствари: Нови тренер Црвене звезде Барак Бахар оставио озбиљан утисак

Вечерње новости 30.05.2023
НА ЗВЕЗДИН најсрећнији дан, тачно 32 године после Барија, на "Маракани" је промовисан четврти страни тренер у њеној историји. Поклапање се сигурно није десило случајно, јер је Бараку Бахару отворено речено да се од њега… »
Питајте њега што је тад потписао са звездом! Милојевић напао Бахара: Ја нисам примао 6 и 7 голова, не бих никад као он!

Питајте њега што је тад потписао са звездом! Милојевић напао Бахара: Ја нисам примао 6 и 7 голова, не бих никад као он!

Мондо 30.05.2023
Интервју досадашњег тренера Црвене звезде медијима у Израелу могао би да подигне много прашине. Интервју досадашњег тренера Црвене звезде медијима у Израелу могао би да подигне много прашине. Црвена звезда је започела нову еру… »
"Ја то никада не бих урадио": Милојевић жестоко оплео по Бахару

"Ја то никада не бих урадио": Милојевић жестоко оплео по Бахару

Вечерње новости 30.05.2023
Црвена звезда се након освајања треће узастопне "дупле круне" званично опростила од дотадашњег шефа стручног штаба Милоша Милојевића и представила новог - Барака Бахара. ФОТО: ФК Црвена звезда Упркос томе што Милојевић није… »

Вести дана »