Povezane vesti
Oplela po ani Ćurčić! Zorica Marković doživela nervni slom, ne može više da podnese ponašanje svoje prijateljice
Alo 31.05.2023
Netrpeljivost između Zorice Marković i Ane Ćurčić je sve veća. Sukobi Zorice Marković i Ane Ćurčić sve su češći, a nakon što su se sinoć ponovo posvađale, pevačica se požalila na ponašanje svoje drugarice. Jei videla ovo majke ti? - pitala je Zorica… »
Puče prijateljstvo?! Zorica pobesnela na Anu, Ćurčićeva je svojim ponašanjem isterala iz takta!
Alo 31.05.2023
Ne prijaju joj više ni saveti od Markovićeve. Zorica Marković došla je do Ane Ćurčić, koja joj je prepričala šta se desilo dok je ona bila na žurki. -Ova Sanja totalno nije normalna devojka...Ja se tu isplakala, a kada je ona ušla, ja sam sedela i… »
Vesti dana »

„Padaju „krpe“ s neba“: Prvi sneg napravio haos po planinama, obara drveće, čitava naselja bez struje
Nova pre 10 minutajoš 31 povezana

(Mapa) alarm u crvenom, RHMZ šalje hitna SMS upozorenja: Danas još hladnije i još jači sneg, neće prestati da pljušti: Ova 2 dela Srbije najkritičnija!
Blic pre 1 satjoš 24 povezane

Nemačke vlasti obustavile letove u Minhenu zbog dronova
Bloomberg Adria pre 55 minutajoš 14 povezanih

Skupština Novog Sada zaseda danas: Zborovi najavili protest, ispred zgrade ograde
Danas pre 1 satjoš 7 povezanih

'Teroristički napad' u Mančesteru: Ubica je Britanac sirijskog porekla
BBC News pre 1 satjoš 10 povezanih