Povezane vesti
Zorici Marković pozlilo posle svađe sa anom Ćurčić: Zadrugari zabrinuti: "Zdravlje joj nikad nije bilo gore"
Blic 31.05.2023
Bivša supruga Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić i pevačica Zorica Marković koje su inače dobre prijateljice, sinoć su imale žestoki verbalni obračun. Kako su otkrili zadrugari pevačici je navodno pozlilo posle sukoba. Naime, Slađa Lazić, Miljana Popović i… »
"Zorica se razbolela zbog Ane" Zadrugari žestoko osudili ponašanje Ćurčićeve, pa je proglasili samoživom!
Alo 31.05.2023
Zadrugarima nisu jasne Anine promene raspoloženja. Slađa Lazić, Miljana Popović i Nenad Lazić- Neca su razgovarali o sinoćnom ponašanju Ane Ćurčić. -Joj šta sam rekla sinoć Ani, onako pijana.. Ženo ne znam da li si bila na porodičnom sastanku, šta ovaj… »
Vesti dana »
Brnabić: Srbija na evropskom putu, sutra u parlamentu o najvažnijoj preporuci ODIHR-a
Euronews pre 25 minutajoš 27 povezanih
U Prijepolju kraj vanredne situacije, Lim pao ispod nivoa redovne odbrane od poplava
Dnevnik pre 2 satajoš 52 povezane
Grbović (PSG): Opozicija će dočekati predstavnike institucija EU, Vučić nije lice Srbije
Beta pre 2 satajoš 32 povezane
"Srce mi je puno dok gledam najlepšu trobojku" Vučić čestitao Srpsku Novu godinu iz Abu Dabija (video)
Blic pre 3 satajoš 36 povezanih