Povezane vesti
Svetlost na grudima: Otkriveno šta je Novak Đoković nosio na telu tokom prethodnog meča na Rolan Garosu
Večernje novosti 01.06.2023
Mnogo pažnje izazvala je magnetna pločica koju je Novak Đoković u prethodnom meču nosio na svojim grudima. FOTO: Tanjug/AP - Kao mali, mnogo sam voleo Ajron Mena, pa pokušavam da ga oponašam! Moj tim mi pruža neverovatno efikasnu nanotehnologiju koja mi… »
Novak: "Moj tim mi je obezbedio nanotehnologiju, to je tajna uspeha u mojoj karijeri"
Sportske.net 01.06.2023
Novak Đoković je pomalo ironično prokomentarisao magnet koji je koristio tokom meča protiv Fučoviča. U pitanju je magnet koji se lepi za telo i koji ublažava osećaj bola, a Novak je imao zanimljiv odgovor, nešto drugačiji. "Kad sam bio klinac, obožavao… »
Vesti dana »

Vučić opet o Bačulovu: Uveren sam u njegovu nevinost. Ko god bi organizovao nešto tako opasno, uzeo bi nekog pametnijeg
Nova pre 54 minutajoš 36 povezanih

Sutra prva sednica jesenjeg zasedanja Skupštine Srbije, na dnevnom redu 47 tačaka, među njima i legalizacija
Euronews pre 24 minutajoš 34 povezane

Grčka upozorava na prisustvo sumpor-dioksida u sušenim jagodama iz Srbije
Naslovi.ai pre 3 satajoš 9 povezanih

Francuski premijer podneo ostavku nekoliko sati nakon što je objavio sastav nove vlade
Beta pre 2 satajoš 43 povezane

Kamion posle sudara s autom udario u portal iznad puta pa probio zaštitnu ogradu Težak karambol na auto-putu Beograd - Novi Sad
Alo pre 34 minutajoš 33 povezane