Повезане вести

Даниловићева изазива Жаберову

Даниловићева изазива Жаберову

Политика 02.06.2023
Наша тенисерка победила Италијанку Паолини са 6:2, 7:5, пласирала се у треће коло и забележила најбољи резултат на гренд слемовима. Била је на ивици провалије, а онда се подигла као феникс из пепела. Олга Даниловић (105. на ВТА… »
„Прича с тимом? Мало сам чудна у том смислу, као Ноле“

„Прича с тимом? Мало сам чудна у том смислу, као Ноле“

Спорт клуб 02.06.2023
Корак по корак, годину по годину, Бернарда Пера освајала је нове територије у својој тениској каријери, а сада је избацила Дону Векић (3:6, 6:4, 6:3) и пласирала се у треће коло Ролан Гароса. Пројектован јој је нови најбољи… »
Олга Даниловић у трећем колу Ролан Гароса

Олга Даниловић у трећем колу Ролан Гароса

Данас 02.06.2023
Олга Даниловић пласирала се у треће коло Ролан Гароса захваљујући победи од 2:0 у сетовима (6:2, 7:5) над Италијанском Јасмин Паолини за само 95 минута игре. То је уједно њен најбољи резултат у каријери на Грен слем турнирима… »
Олга Даниловић блиста од среће (и нове љубави): Осећам да ми је место на великој позорници!

Олга Даниловић блиста од среће (и нове љубави): Осећам да ми је место на великој позорници!

Вечерње новости 01.06.2023
Пресрећна је била Олга Даниловић после победе на Италијанком Јасмин Паолини. Фото: Горан Чворовић - Када је последња лоптица отишла у аут, осетила сам олакшање. Остала сам у мечу, борила сам се поен по поен. Нисам мислила о… »
Олга, велика си: Даниловићева овако прославила тријумф на Ролан Гаросу (Фото)

Олга, велика си: Даниловићева овако прославила тријумф на Ролан Гаросу (Фото)

Вечерње новости 01.06.2023
Победом над Италијанком Јасмин Паолини (53. на ВТА) са 6:2, 7:5, Олга Даниловић се пласирала у треће коло Ролан Гароса и тако постигла до сада највећи успех у каријери на једном гренд слему. Фото: Горан Чворовић Одмах после… »

Вести дана »