Povezane vesti
Danilovićeva izaziva Žaberovu
Politika 02.06.2023
Naša teniserka pobedila Italijanku Paolini sa 6:2, 7:5, plasirala se u treće kolo i zabeležila najbolji rezultat na grend slemovima. Bila je na ivici provalije, a onda se podigla kao feniks iz pepela. Olga Danilović (105. na VTA listi) plasirala se u… »
„Priča s timom? Malo sam čudna u tom smislu, kao Nole“
Sport klub 02.06.2023
Korak po korak, godinu po godinu, Bernarda Pera osvajala je nove teritorije u svojoj teniskoj karijeri, a sada je izbacila Donu Vekić (3:6, 6:4, 6:3) i plasirala se u treće kolo Rolan Garosa. Projektovan joj je novi najbolji rang, 26. mesto na svetu, a… »
Olga Danilović u trećem kolu Rolan Garosa
Danas 02.06.2023
Olga Danilović plasirala se u treće kolo Rolan Garosa zahvaljujući pobedi od 2:0 u setovima (6:2, 7:5) nad Italijanskom Jasmin Paolini za samo 95 minuta igre. To je ujedno njen najbolji rezultat u karijeri na Gren slem turnirima, a u trećem kolu… »
Olga Danilović blista od sreće (i nove ljubavi): Osećam da mi je mesto na velikoj pozornici!
Večernje novosti 01.06.2023
Presrećna je bila Olga Danilović posle pobede na Italijankom Jasmin Paolini. Foto: Goran Čvorović - Kada je poslednja loptica otišla u aut, osetila sam olakšanje. Ostala sam u meču, borila sam se poen po poen. Nisam mislila o rezultatu. Držala sam… »
Olga, velika si: Danilovićeva ovako proslavila trijumf na Rolan Garosu (Foto)
Večernje novosti 01.06.2023
Pobedom nad Italijankom Jasmin Paolini (53. na VTA) sa 6:2, 7:5, Olga Danilović se plasirala u treće kolo Rolan Garosa i tako postigla do sada najveći uspeh u karijeri na jednom grend slemu. Foto: Goran Čvorović Odmah posle pobede, pala je od sreće… »
Vesti dana »
Dačić: Zasedanje Generalne skupštine Interpola bez prijema Kosova na dnevnom redu
Danas pre 7 satijoš 3 povezane