Povezane vesti
Slađa ne može da dođe sebi! Poršelina prolila gorke suze, derventski kazanova joj ponovo srušio snove!
Alo 02.06.2023
Razočarana u ljubav. Slađana Lazić je prepričavala Sanji Grujić razgovor koji je imala sa Lazarom Čolićem Zolom. Naime, kako su njih dvoje tokom ranih jutarnjih sati raskinuli, Slađa je tada plakala. -Razočarao me je, on je meni prijao baš, prijalo mi je… »
Zaljubila se, a on misli samo na jedno! Slađa pala u očaj, suza suzu stiže, Zola hladan kao špricer
Alo 02.06.2023
Konačno popustia, ali on nije preterano zainteresovan. Slađana Lazić je nakon višesatnog razgovora sa Lazarom Čolićem Zolom pustila i suze jer ju je nazvao teškim folirantom, sve zbog toga što ne želi da spava sa njim. -Beozobrazan si, zašto mi pričaš… »
Vesti dana »

Sud usvojio žalbu: Ponavljaju se izbori na jednom biračkom mestu u Kosjeriću
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Marko Đurić: Optužnice protiv 11 Srba zbog barikada na Kosovu su politički progon
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Mesijeva „magija iz slobodnjaka“ donela pobedu Interu na Svetskom klupskom prvenstvu (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Pevačica otišla na sezonski posao: Objavila snimak sa plantaže: Bere borovnice u mini šortsu, a evo koliko zaradi za dan
Blic pre 5 satijoš 1 povezana