Povezane vesti
"Najbolji specijalci su mi rekli 'Šefe, ovo pojedini od nas ne mogu da izvedu'": Vučić o masakru u Ribnikaru i poseti školi
Blic 02.06.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući na TV Prva govorio je o poseti OŠ "Vladislav Ribnikar" nakon masakra u kojem je dečak ubica usmrtio devet vršnjaka i čuvara škole, razlogu zašto je to uradio u tajnosti, kao i o načinu funkcionisanja škole… »
Vučić o razgovoru sa roditeljima čija deca su stradala u pucnjavi: Slušao sam sve njih kada sam doneo odluku da se škola…
Danas 02.06.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je razgovarao sa roditeljima stradale dece u pucnjavi u OŠ „Vladislav Ribnikar“ i objasnio odluku o kraju nastave. Vučić je rekao da ne može da se odbrani od užasnog razmišljanja kako je dečak ubica to uspeo… »
Vesti dana »
"Napredak u dijalogu Beograda i Prištine od ključnog značaja" Kaja Kalas zadovoljna "demokratskim izborima na Kosovu"
Blic pre 22 minutajoš 54 povezane
Iran objavio kraj napada posle razmene vatre sa Izraelom, Tramp poziva na smirivanje
BBC News pre 7 minutajoš 37 povezanih
FOTO, VIDEO Raste broj mrtvih nakon razornog zemljotresa na Filipinima: Spasilačke ekipe tragaju za preživelima, pričinjena ogromna šteta
Nova pre 42 minutajoš 46 povezanih
uživo Iran obustavio vojnu kampanju protiv Izraela, Tramp najavio mogući dogovor o primirju
NIN pre 6 minutajoš 27 povezanih
Toplo još dva dana Čubrilo najavljuje naglu promena vremena: pljuskovi, grad i osetno zahlađenje
Dnevnik pre 22 minutajoš 26 povezanih