Povezane vesti
"Najbolji specijalci su mi rekli 'Šefe, ovo pojedini od nas ne mogu da izvedu'": Vučić o masakru u Ribnikaru i poseti školi
Blic 02.06.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući na TV Prva govorio je o poseti OŠ "Vladislav Ribnikar" nakon masakra u kojem je dečak ubica usmrtio devet vršnjaka i čuvara škole, razlogu zašto je to uradio u tajnosti, kao i o načinu funkcionisanja… »
Vučić o razgovoru sa roditeljima čija deca su stradala u pucnjavi: Slušao sam sve njih kada sam doneo odluku da se škola…
Danas 02.06.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je razgovarao sa roditeljima stradale dece u pucnjavi u OŠ „Vladislav Ribnikar“ i objasnio odluku o kraju nastave. Vučić je rekao da ne može da se odbrani od užasnog razmišljanja kako je dečak… »
Vesti dana »
Tokom novogodišnjih i božićnih praznika otkriveno 22.000 saobraćajnih prekršaja: Pet poginulih u saobraćajnim nesrećama
Euronews pre 34 minutajoš 12 povezanih
Temperatura sa 16 stepeni pada na 0: Stiže snažno zahlađenje, padaće i sneg, ovi delovi zemlje su na "udaru"
Mondo pre 2 satajoš 11 povezanih
Analiza iz Nemačke: Srbija je najbliži saveznik Rusije u Evropi, korupcija sveprisutna
N1 Info pre 2 satajoš 7 povezanih