Повезане вести
Вучић одговорио Који: Појма немаш ни о чему
СЕЕбиз 03.06.2023
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић се током вечерашњег гостовања на ТВ Прва дотакао и гостовања Николе Која у Дневнику на ТВ Нова, и напао глумца рекавши како он "нема појма ни о чему" и да "дели народ". Којо је том… »
Вучић о глумцима: Мисле да имају право да злоупотребљавају своју популарност
Радио 021 03.06.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је јуче да осуђује начин на који су поједини посланици СНС-а реаговали на изјаве глумаца. Како је рекао гостујући на ТВ Прва, то су "наши глумци, волимо да их гледамо". "Ја немам ништа… »
Вучић: Курти хоће нас да „уразуми“, данас рекао да хоће да учествује у рушењу Вучића у Београду
Данас 03.06.2023
Знају сви да је Курти крив, ми од тога немамо ништа, рекао је председник Србије Александар Вучић гостујући у емисији „Прва тема“ на Прва ТВ. Како напомиње, сукоб није започео НАТО, већ Косовска полиција. „Као што мислим да су… »
Вучић се обратио Николи Који: Што се бавиш оним што ти није посао
Данас 03.06.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да осуђује начин на који су многи посланици Српске напредне странке реаговали на изјаве појединих глумаца, позивајући их, као бивши председник странке, „да не улазе у блато“… »
Вучић о ситуацији на северу Косова: Свакога дана може доћи до ескалације сукоба, Курти жели да Србија и НАТО уђу у сукоб
Блиц 02.06.2023
Драго ми је да су људи у Србији задовољни што се резултати одговорне политике виде, али ја нисам тако оптимистичан. Мени су пред ову емисију петоро саветника рекли да не будем песимистичан, ја ствари видим другачије од вас. Те… »
Миљуш (ССП): Нема сумње ко заказује протест у исто време кад и ‘Србија против насиља’
Данас 02.06.2023
Члан Председништва Странке слободе и правде (ССП) Бранко Миљуш изјавио је вечерас да је прошле недеље протест „Србија против насиља“ померен због скупа председника Србије и тада још увек Српске напредне странке Александра… »
Вести дана »
Данас почиње пријава за легализацију: Потребна су вам два папира, а ево ко је у опасности да остане без куће
Мондо пре 8 минутајош 11 повезаних
Уживо Трампов изасланик саопштио ударне вести! Испорука оружја Кијеву критична, на истоку Украјине паклено
Ало пре 8 минутајош 5 повезаних
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 6 сатијош 5 повезаних