Povezane vesti
Đoković otvorio dušu posle pobede: Bilo je iscrpljujuće, a kad uđe "crv" u glavu...
Večernje novosti 02.06.2023
Raspoložen je bio Novak Đoković posle iscrpljujućeg meča i velike pobede u trećem kolu Rolan Garosa protiv Alehandra Davidoviča Fokine. Tanjug/AP - Većinu meča sam se mučio i preživljavao, više nego što sam uživao i igrao. U prvom setu sam se pogotovo… »
Nestvarni Novak Đoković: Srbin neverovatan na grend slemovima
Večernje novosti 02.06.2023
NOVAK Đoković plasirao se u osminu finala Rolan Garosa. On je nastavio da pomera granice tenisa, jer ima impresivan niz na grend slemovima. TANJUG/AP Naime, on na najvećim turnirima ima 17 uzastopnih pobeda, 24 vezana osvojena seta (30-1 mu je učinak u… »
Vesti dana »

(Foto) auto preticao bez migavca, kamion ga nije uspeo izbeći: Detalji tragedije kod Varaždina: Prešao je u njegovu traku...
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Besni diplomatski rat Moskve i rima: Đorđa Meloni oštro reagovala na odluku Rusije da predsednika Italije stavi na listu "rusofoba"!
Kurir pre 4 minutajoš 1 povezana

(Video) Spisak koji ledi krv: Objavljena imena 18.500 dece ubijene u Gazi: Umirala dok su se igrala ili spavala
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Masovna tuča u novom pazaru: Više osoba izbodeno nožem: Na terenu hitna pomoć i policija (video)
Blic pre 2 satajoš 3 povezane