Povezane vesti
I nas je žive ubio! Ispovest roditelja dve žrtve masakra u Mladenovcu: Ubica i njegov otac moraju da odgovaraju, isteraćemo…
Kurir 04.06.2023
Ubica nam je te noći odneo ceo svet i mi više nemamo za šta da dišemo i živimo! Naša trenutna misija je da isteramo pravdu i da ubica i njegov otac odgovaraju za zločine jer su oni jedini krivci za ovo naše crnilo. Uplakani, nemi od bola i tuge S… »
Mesec dana od kada je Blažić ubio osam, a ranio 14 osoba u dva sela: Nastavlja se saslušanje svedoka
Telegraf 04.06.2023
Blažiću je pritvor produžen za još 30 dana, a sutra se nastavlja sasluša će svedoka među kojima je troje ljudi sa statusom posebno osetljivih svedoka. Prošlo je tačno mesec dana od stravičnog masovnog ubistva u selima Malo Orašje i Dubona, za… »
"Okrenuo se ka meni... Policija mislila da nisam živa" Ispovest devojke koja je pobegla ubici iz Mladenovca, ali on nije
Mondo 04.06.2023
Devojka koja je preživela masakr kod Mladenovca je ispričala da je bila preplašena i da kada je pričala sa policijom na telefon, da se plašila i da diše da je ubica ne bi čuo. Devojka koja je preživela masakr kod Mladenovca je ispričala da je… »
„Okrenuo se prema meni i krenuo da nišani puškom, počela sam da bežim“: Ispovest hrabre devojke koja je pobegla ubici…
Nova 04.06.2023
Mesec dana je prošlo od stravičnog masakra u selima Malo Orašje i Dubona, kod Mladenovca, kada je Uroš B. hicima iz automatske puške usmrtio osam, a ranio 14 osoba. Kobnog 4. maja, T. S. je uspela da se spasi od pomahnitalog ubice, u čijem je… »
Dan nakon „Ribnikara“, Uroš B. sejao je smrt „kalašnjikovom“, meta mu bila deca koja su se družila: Mesec dana od…
Nova 04.06.2023
Samo dan nakon velike tragedije u "Ribnikaru", na Vračaru, dok je narod Srbije tek dolazio sebi od velikog šoka, kao bomba odjeknula je vest. Nova pucnjava, u okolini Mladenovca i Smedereva, mnogo mrtvih i ranjenih. Monstrum Uroš B. (21) iz automatske… »
5 Činjenica o masakru u Mladenovcu: Pre tačno mesec dana 8 mladih života je zauvek ugašeno: Uroš Blažić sam otkrio…
Blic 04.06.2023
Pre tačno mesec dana, dok je Srbija plakala za ubijenima u OŠ "Vladislav Ribnikar", dogodila se nova tragedija - masakr u Mladenovcu. Uroš Blažić (21) je te večeri 4. maja uzeo kalašnjikov i krenuo u svoj krvavi pohod. Ubio je petoro ljudi u selu… »
Dosad ispitano 20 svedoka, napadač na psihijatrijskom veštačenju: Mesec dana od masakra u selima kod Mladenovca i Smedereva
Kurir 04.06.2023
U. B. (21), kako se sumnja, 4. maja u Malom Orašju i Duboni ubio iz "kalašnjikova" osam tinejdžera, a njih 14 ranio. Mladić U. B. (21) iz Mladenovca pre tačno mesec dana počinio je, kako se sumnja, nezapamćeni masakr u kom je pobio osam… »
„Srbija kao ekspres lonac“: Nastavljaju se masovni protesti protiv nasilja
N1 Info 04.06.2023
Tačno mesec dana otkako je đak sedmog razreda ubio devet učenika i čuvara u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", te otkako je u Mladenovcu U.B. usmrtio osam, a ranio 14 osoba, održan je još jedan protest "Srbija protiv nasilja". Jelena Đorđević… »
"Videli smo ga, mislili smo da se spasao": Potresna ispovest majke ubijenog Nemanje u masakru u Mladenovcu: Komšija je trčao…
Blic 03.06.2023
Tačno mesec dana je prošlo od dva stravična masakra koja su se dogodila u Srbiji, kada su dečak (13) i Uroš B. (21), u dva odvojena krvava pohoda, ubili 18 osoba, a 19 njih ranili. Srbija se još uvek nije oporavila od tragedija koje su se dogodile… »
Vesti dana »
RHMZ: Narednih dana temperaturne oscilacije, u sredu čak do 18 stepeni
Euronews pre 2 satajoš 29 povezanih
Parandilović: Smena direktora tehnike RTV-a je pokušaj prebacivanja krivice za tragediju
Danas pre 6 satijoš 20 povezanih