Povezane vesti
On je sve vreme pričao lepo o njoj Zorica i Car šokirani ponašanjem Ane i Zvezdana: Skroz su isti!
Alo 06.06.2023
Zorica i Car pričali su o životu Ane i Zvezdana, nije im bio jasan njihov odnos. Zorica Marković i Filip Car su nastavili da pričaju o Ani Ćurčić i Zvezdnu Slavniću:Njihov odnos je veoma specifičan - rekla je Zorica. -Ona je mogla malo da živne… »
Niko ne zna kako je njoj Zorica otkrila Zoli da je preživela svaki delić života sa Anom Ćurčić!
Alo 06.06.2023
Otvorila dušu pa priznala Zoli šta je preživela kroz priče Ane Ćurčić. Tokom ranog jutra, Zorica Marković je razovarala sa Lazarom Čolićem Zolom o njenom druženju sa Anom Ćurčić i životu sa Zvezdanom Slavnićem. -Moj Zola ja sam sa njom toliko toga… »
Vesti dana »

Danska: Preleti dronova iznad aerodroma 'deluju profesionalno, nema dokaza da su Rusi'
BBC News pre 1 satjoš 36 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Promenljivo oblačno, lokalni pljuskovi i zahlađenje krajem septembra
Naslovi.ai pre 42 minutajoš 30 povezanih

U Kragujevcu se nastavlja blokada: Studenti i građani se okupili ispred Rektorata
Mašina pre 1 satjoš 22 povezane

Škero: Vučić izvodi državni udar, menja ministre kao igračke, ponižava premijera
Beta pre 3 satajoš 8 povezanih

Donald Tramp u UN: tvrdnje o 'trostrukoj sabotaži' i kritike prema Evropi i UN
Naslovi.ai pre 42 minutajoš 17 povezanih