Povezane vesti

Kraj bajke đokovićevog obožavaoca: Sjajan je Ečeveri, senzacija Rolan Garosa, osvajaće turnire - ali ne ove nedelje

Kraj bajke đokovićevog obožavaoca: Sjajan je Ečeveri, senzacija Rolan Garosa, osvajaće turnire - ali ne ove nedelje

Večernje novosti 07.06.2023
Sjajan otpor pružio je danas u četvrtfinalu Rolan Garosa Argentinac Tomas Martin Ečeveri (88. na ATP) velikom favoritu Nemcu Aleksandru Zverevu (22. nosilac), ali nije mogao više od časnog poraza – 6:4, 3:6, 6:3, 6:4. Foto: Goran Čvorović Publika… »
Cicipas: Više neću dremati i uzimati melatonin pre mečeva

Cicipas: Više neću dremati i uzimati melatonin pre mečeva

Politika 07.06.2023
Grčki teniser Stefanos Cicipas rekao je da neće više dremati uoči mečeva i uzimati tablete melatonina, posle ubedljivog poraza od Španca Karlosa Alkarasa na Rolan Garosu u Parizu. Cicipas je sinoć izgubio od Alkarasa sa 2:6, 1:6, 6:7, a jači otpor… »
"Karlosova brzina može biti previše za Novaka": Vilander pred teniski spektakl Đoković - Alkaraz

"Karlosova brzina može biti previše za Novaka": Vilander pred teniski spektakl Đoković - Alkaraz

SVI ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem čekaju petak i duel Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza. Među njima je i Mats Vilander koji je govorio o ovom meču za koji se smatra da je finale pre finala. FOTO: Profimedia Šveđanin je najpre govorio o… »
Alkaras dodelio Đokoviću ulogu favorita

Alkaras dodelio Đokoviću ulogu favorita

Sportski žurnal 07.06.2023
- Za mene je igranje protiv takve legende kao Novak istorijska prilika - ističe mladi Španac. Španac Karlos Alkaras, rival Novaka Đokovića u polufinalu Rolan Garosa, ocenio je da je Srbin uvek favorit. Prvi na ATP listi, plasirao se u polufinale… »
Gde možete da gledate meč polufinala Rolan Garosa između Alkaraza i Đokovića?

Gde možete da gledate meč polufinala Rolan Garosa između Alkaraza i Đokovića?

Danas 07.06.2023
Od trenutka kada je obavljen žreb za ovogodišnji Rolan Garos potencijalni duel između Karlosa Alkaraza i Novaka Đokovića označen je kao finale pre finala. Rafael Nadal pos vemu sudeći propušta čitavu sezonu zbog povrede, a srpski as juri 23… »
Novak potcenjen i otpisan kao protiv Nadala?

Novak potcenjen i otpisan kao protiv Nadala?

Vesti online 07.06.2023
Dok teniski svet sa nestrpljenjem iščekuje petak popodne, polufinale Rolan Garosa i obračun Karlosa Alkarasa i Novaka Đokovića, svetske kladionice su već odredile “pobednika”. Gotovo kod svih “bukmejkera”, Španac se kotira bolje od… »
Novak mu bio uzor: Ko je Tomas Martin Ečeveri?

Novak mu bio uzor: Ko je Tomas Martin Ečeveri?

Tomas Martin Ečeveri je najveća nepoznanica od sve četvorice učesnika današnjih četvrtfinala na Rolan Garosu. A zna se i ko mu je idol. Naravno, Novak Đoković. Igrali su nedavno u Rimu, a rezultat je bio 7:6 (5), 6:2 za našeg tenisera. FOTO… »
Rud na runea, Zverev na ečeverija: Preostali četvrtfinalni parovi danas na Rolan Garosu

Rud na runea, Zverev na ečeverija: Preostali četvrtfinalni parovi danas na Rolan Garosu

Na Rolan Garosu danas (sreda) se igraju preostala dva muška četvrtfinala. U jednom će se sastati dve velike nade današnjeg tenisa, Norvežanin Kasper Rud (24 godine, 4. nosilac) i Danac Holger Rune (20 godina, 6. nosilac). FOTO: Tanjug/AP Dosadašnji… »
Alkaraz pobedio Cicipasa i zakazao polufinale Rolan Garosa protiv Đokovića

Alkaraz pobedio Cicipasa i zakazao polufinale Rolan Garosa protiv Đokovića

IndeksOnline 07.06.2023
PARIZ – Mladi španski teniser Karlos Alkaraz, prvi na ATP listi, plasirao se u polufinale Rolan Garosa, pošto je u četvrtfinalu ubedljivo savladao Grka Stefanosa Cicipasa 6:2, 6:1, 7:6 (7:5). Alkaraz sada vodi u međusobnom skoru 5:0, a Grk mu je… »
Srpska juniorka hrabro: Nole i ja nosimo kući pehare

Srpska juniorka hrabro: Nole i ja nosimo kući pehare

Sport klub 07.06.2023
Mlada srpska teniserka Teodora Kostović puna je samopouzdanja posle dve pobede na juniorskom Rolan Garosu. „Kako ja igram, tako će da bude. U svim mečevima generalno, ne samo u ovom. Ako igram svoj najbolji tenis, niko mi ništa ne može“, rekla je… »
Novak i Alkaraz igraju meč godine - sve živo je u igri: Đoković juri rekord i tron, a Alkaraz tvrdi - Ovo je kraj!

Novak i Alkaraz igraju meč godine - sve živo je u igri: Đoković juri rekord i tron, a Alkaraz tvrdi - Ovo je kraj!

Mondo 07.06.2023
Nema šta nije u igri - 23. grend slem, prvo mesto na ATP listi sa jedne strane, sa druge strane potvrda dominacije, dokaz da je najbolji kao i vrlo jasna poruka - gotovo je sa "Velikom trojkom". Nema šta nije u igri - 23. grend slem, prvo mesto na ATP… »
Novak i ja donosimo pehare u Srbiju! Teodora (15) puca od samopouzdanja u Parizu: "Kad ovako igram, ne mogu mi ništa"

Novak i ja donosimo pehare u Srbiju! Teodora (15) puca od samopouzdanja u Parizu: "Kad ovako igram, ne mogu mi ništa"

Mondo 07.06.2023
Teodora Kostović (15) veruje u uspeh na grend slemu. Od izveštača MONDA sa Rolan Garosa Nemanje Stanojčića. Teodora Kostović (15) veruje u uspeh na grend slemu. Od izveštača MONDA sa Rolan Garosa Nemanje Stanojčića. Novak Đoković igra… »
Cicipas više i ne krije! Grk otkrio za koga će navijati u duelu između Đokovića i Alkaraza

Cicipas više i ne krije! Grk otkrio za koga će navijati u duelu između Đokovića i Alkaraza

Mladi španski teniser Karlos Alkaraz, prvi na ATP listi, plasirao se u polufinale Rolan Garosa, pošto je u četvrtfinalu ubedljivo savladao Grka Stefanosa Cicipasa 6:2, 6:1, 7:6 (7:5). Foto: AP Alkaraz sada vodi u međusobnom skoru 5:0, a Grk mu je… »
Nezapamćeno: Objavljene kvote za polufinale Rolan Garosa, Novak Đoković nikada ovako nije bio potcenjen

Nezapamćeno: Objavljene kvote za polufinale Rolan Garosa, Novak Đoković nikada ovako nije bio potcenjen

Treći reket sveta Novak Đoković sastaje se u petak sa trenutno najboljim teniserom planete Karlosom Alkarazom u polufinalu Rolan Garosa. FOTO: Profimedia Srbin je na putu ka četiri najbolja u prestonici Francuske izgubio tek jedan set, protiv Rusa… »
Neočekivan potez Srbina: Novak Đoković promenio plan pred meč sa Alkarazom

Neočekivan potez Srbina: Novak Đoković promenio plan pred meč sa Alkarazom

Novak Đoković i Karlos Alkaraz igraju u polufinalu Rolan Garosa, a srpski as je doneo neočekivanu odluku pred meč sa prvim teniserom sveta. FOTO: Tanjug/AP Naime, kako stvari stoje i prema vestima iz Pariza, Srbin danas neće trenirati u Bulonjskoj… »
Frapantna sličnost između Novaka i Alkaraza: Jedna rečenica sve otkrila

Frapantna sličnost između Novaka i Alkaraza: Jedna rečenica sve otkrila

Nova 07.06.2023
Veliko poštovanje imaju obojica. Kao što su i svi teniski fanatici priželjkivali, gledaćemo derbi u polufinalu Rolan Garosa u kome će igrati Novak Đoković i Karlos Alkaraz. Od kada su se susreli u Madridu prošle godine Španac je postao najmlađi… »
Novak uradio veliku stvar, a skoro niko je nije primetio

Novak uradio veliku stvar, a skoro niko je nije primetio

Nova 07.06.2023
Nakon četvrtfinala je bilo sigurno. Novak Đoković obezbedio je polufinale Rolan Garosa nakon što je pobedio Karena Hačanova sa 3:1 u setovima, a time je srpski teniser i vratio drugo mesto na ATP listi. Velika stvar za Novaka koji bi se eventualnom… »
Alkaraz priželjkuje scenario iz Madrida protiv Srbina: Biće ovo velika prilika za mene, ljudi, igram protiv Novaka!

Alkaraz priželjkuje scenario iz Madrida protiv Srbina: Biće ovo velika prilika za mene, ljudi, igram protiv Novaka!

Euronews 07.06.2023
Španski teniser Karlos Alakraz bez većih problema savladao je Stefanosa Cicipasa u tri seta i plasirao se u polufinale Rolan Garosa, gde će u petak po drugi put u karijeri odmeriti snage sa Novakom Đokovićem. Srpski i španski teniser sastali su se… »
Đoković odlučio da ne trenira? Pred spektakl s Alkarazom doneo neočekivanu odluku

Đoković odlučio da ne trenira? Pred spektakl s Alkarazom doneo neočekivanu odluku

Nova 07.06.2023
Odbrojavaju se sati do teniskog meča o kom će se zauvek pričati, a o kom će istorija reći svoj sud tek godinama kasnije. Takvu težinu ima predstojeći okršaj Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza u polufinalu Rolan Garosa. Od kada su se susreli u… »
"Novak i rafa? Šta to mene briga?" Alkaraz puca od samopouzdanja pred meč sa Đokovićem: Mislim samo o sebi i tituli!

"Novak i rafa? Šta to mene briga?" Alkaraz puca od samopouzdanja pred meč sa Đokovićem: Mislim samo o sebi i tituli!

Mondo 07.06.2023
Karlos Alkaraz je prvi igrač sveta i rivalstva drugih ga ne zanimaju. Ispred sebe ima samo jedan cilj, a to je pehar u Parizu. Karlos Alkaraz je prvi igrač sveta i rivalstva drugih ga ne zanimaju. Ispred sebe ima samo jedan cilj, a to je pehar u Parizu… »
"Alkaraz mora još da vesla!" Kakve reči Novaka, Đoković nikada ovako nije najavio grend slem okršaj

"Alkaraz mora još da vesla!" Kakve reči Novaka, Đoković nikada ovako nije najavio grend slem okršaj

Večernje novosti 06.06.2023
Izazivači se menjaju, ali Novak Đoković je uvek tu. U polufinalu Rolan Garosa srešće se u petak ili sa Stefanosom Cicipasom, ili sa Karlosom Alkarazom, novom zvezdom svetskog tenisa. Nekada su na mestu mladog Španca bili Nadal i Federer. Foto: Goran… »

Vesti dana »