Повезане вести

Крај бајке ђоковићевог обожаваоца: Сјајан је Ечевери, сензација Ролан Гароса, освајаће турнире - али не ове недеље

Крај бајке ђоковићевог обожаваоца: Сјајан је Ечевери, сензација Ролан Гароса, освајаће турнире - али не ове недеље

Вечерње новости 07.06.2023
Сјајан отпор пружио је данас у четвртфиналу Ролан Гароса Аргентинац Томас Мартин Ечевери (88. на АТП) великом фавориту Немцу Александру Звереву (22. носилац), али није могао више од часног пораза – 6:4, 3:6, 6:3, 6:4. Фото: Горан… »
Циципас: Више нећу дремати и узимати мелатонин пре мечева

Циципас: Више нећу дремати и узимати мелатонин пре мечева

Политика 07.06.2023
Грчки тенисер Стефанос Циципас рекао је да неће више дремати уочи мечева и узимати таблете мелатонина, после убедљивог пораза од Шпанца Карлоса Алкараса на Ролан Гаросу у Паризу. Циципас је синоћ изгубио од Алкараса са 2:6, 1:6… »
"Карлосова брзина може бити превише за Новака": Виландер пред тениски спектакл Ђоковић - Алкараз

"Карлосова брзина може бити превише за Новака": Виландер пред тениски спектакл Ђоковић - Алкараз

СВИ љубитељи тениса са нестрпљењем чекају петак и дуел Новака Ђоковића и Карлоса Алкараза. Међу њима је и Матс Виландер који је говорио о овом мечу за који се сматра да је финале пре финала. ФОТО: Профимедиа Швеђанин је… »
Алкарас доделио Ђоковићу улогу фаворита

Алкарас доделио Ђоковићу улогу фаворита

Спортски журнал 07.06.2023
- За мене је играње против такве легенде као Новак историјска прилика - истиче млади Шпанац. Шпанац Карлос Алкарас, ривал Новака Ђоковића у полуфиналу Ролан Гароса, оценио је да је Србин увек фаворит. Први на АТП листи, пласирао… »
Где можете да гледате меч полуфинала Ролан Гароса између Алкараза и Ђоковића?

Где можете да гледате меч полуфинала Ролан Гароса између Алкараза и Ђоковића?

Данас 07.06.2023
Од тренутка када је обављен жреб за овогодишњи Ролан Гарос потенцијални дуел између Карлоса Алкараза и Новака Ђоковића означен је као финале пре финала. Рафаел Надал пос вему судећи пропушта читаву сезону због повреде, а српски… »
Новак потцењен и отписан као против Надала?

Новак потцењен и отписан као против Надала?

Вести онлине 07.06.2023
Док тениски свет са нестрпљењем ишчекује петак поподне, полуфинале Ролан Гароса и обрачун Карлоса Алкараса и Новака Ђоковиц́а, светске кладионице су вец́ одредиле “победника”. Готово код свих “букмејкера”, Шпанац се котира… »
Новак му био узор: Ко је Томас Мартин Ечевери?

Новак му био узор: Ко је Томас Мартин Ечевери?

Томас Мартин Ечевери је највећа непознаница од све четворице учесника данашњих четвртфинала на Ролан Гаросу. А зна се и ко му је идол. Наравно, Новак Ђоковић. Играли су недавно у Риму, а резултат је био 7:6 (5), 6:2 за нашег… »
Руд на рунеа, Зверев на ечеверија: Преостали четвртфинални парови данас на Ролан Гаросу

Руд на рунеа, Зверев на ечеверија: Преостали четвртфинални парови данас на Ролан Гаросу

На Ролан Гаросу данас (среда) се играју преостала два мушка четвртфинала. У једном ће се састати две велике наде данашњег тениса, Норвежанин Каспер Руд (24 године, 4. носилац) и Данац Холгер Руне (20 година, 6. носилац). ФОТО… »
Алкараз победио Циципаса и заказао полуфинале Ролан Гароса против Ђоковића

Алкараз победио Циципаса и заказао полуфинале Ролан Гароса против Ђоковића

ИндексОнлине 07.06.2023
ПАРИЗ – Млади шпански тенисер Карлос Алкараз, први на АТП листи, пласирао се у полуфинале Ролан Гароса, пошто је у четвртфиналу убедљиво савладао Грка Стефаноса Циципаса 6:2, 6:1, 7:6 (7:5). Алкараз сада води у међусобном скору… »
Новак и ја доносимо пехаре у Србију! Теодора (15) пуца од самопоуздања у Паризу: "Кад овако играм, не могу ми ништа"

Новак и ја доносимо пехаре у Србију! Теодора (15) пуца од самопоуздања у Паризу: "Кад овако играм, не могу ми ништа"

Мондо 07.06.2023
Теодора Костовић (15) верује у успех на гренд слему. Од извештача МОНДА са Ролан Гароса Немање Станојчића. Теодора Костовић (15) верује у успех на гренд слему. Од извештача МОНДА са Ролан Гароса Немање Станојчића. Новак Ђоковић… »
Новак и Алкараз играју меч године - све живо је у игри: Ђоковић јури рекорд и трон, а Алкараз тврди - Ово је крај!

Новак и Алкараз играју меч године - све живо је у игри: Ђоковић јури рекорд и трон, а Алкараз тврди - Ово је крај!

Мондо 07.06.2023
Нема шта није у игри - 23. гренд слем, прво место на АТП листи са једне стране, са друге стране потврда доминације, доказ да је најбољи као и врло јасна порука - готово је са "Великом тројком". Нема шта није у игри - 23. гренд… »
Српска јуниорка храбро: Ноле и ја носимо кући пехаре

Српска јуниорка храбро: Ноле и ја носимо кући пехаре

Спорт клуб 07.06.2023
Млада српска тенисерка Теодора Костовић пуна је самопоуздања после две победе на јуниорском Ролан Гаросу. „Како ја играм, тако ће да буде. У свим мечевима генерално, не само у овом. Ако играм свој најбољи тенис, нико ми ништа… »
Незапамћено: Објављене квоте за полуфинале Ролан Гароса, Новак Ђоковић никада овако није био потцењен

Незапамћено: Објављене квоте за полуфинале Ролан Гароса, Новак Ђоковић никада овако није био потцењен

Трећи рекет света Новак Ђоковић састаје се у петак са тренутно најбољим тенисером планете Карлосом Алкаразом у полуфиналу Ролан Гароса. ФОТО: Профимедиа Србин је на путу ка четири најбоља у престоници Француске изгубио тек… »
Циципас више и не крије! Грк открио за кога ће навијати у дуелу између Ђоковића и Алкараза

Циципас више и не крије! Грк открио за кога ће навијати у дуелу између Ђоковића и Алкараза

Млади шпански тенисер Карлос Алкараз, први на АТП листи, пласирао се у полуфинале Ролан Гароса, пошто је у четвртфиналу убедљиво савладао Грка Стефаноса Циципаса 6:2, 6:1, 7:6 (7:5). Фото: АП Алкараз сада води у међусобном скору… »
Неочекиван потез Србина: Новак Ђоковић променио план пред меч са Алкаразом

Неочекиван потез Србина: Новак Ђоковић променио план пред меч са Алкаразом

Новак Ђоковић и Карлос Алкараз играју у полуфиналу Ролан Гароса, а српски ас је донео неочекивану одлуку пред меч са првим тенисером света. ФОТО: Тањуг/АП Наиме, како ствари стоје и према вестима из Париза, Србин данас неће… »
Фрапантна сличност између Новака и Алкараза: Једна реченица све открила

Фрапантна сличност између Новака и Алкараза: Једна реченица све открила

Нова 07.06.2023
Велико поштовање имају обојица. Као што су и сви тениски фанатици прижељкивали, гледаћемо дерби у полуфиналу Ролан Гароса у коме ће играти Новак Ђоковић и Карлос Алкараз. Од када су се сусрели у Мадриду прошле године Шпанац је… »
Новак урадио велику ствар, а скоро нико је није приметио

Новак урадио велику ствар, а скоро нико је није приметио

Нова 07.06.2023
Након четвртфинала је било сигурно. Новак Ђоковић обезбедио је полуфинале Ролан Гароса након што је победио Карена Хачанова са 3:1 у сетовима, а тиме је српски тенисер и вратио друго место на АТП листи. Велика ствар за Новака… »
Алкараз прижељкује сценарио из Мадрида против Србина: Биће ово велика прилика за мене, људи, играм против Новака!

Алкараз прижељкује сценарио из Мадрида против Србина: Биће ово велика прилика за мене, људи, играм против Новака!

Еуроневс 07.06.2023
Шпански тенисер Карлос Алакраз без већих проблема савладао је Стефаноса Циципаса у три сета и пласирао се у полуфинале Ролан Гароса, где ће у петак по други пут у каријери одмерити снаге са Новаком Ђоковићем. Српски и шпански… »
Ђоковић одлучио да не тренира? Пред спектакл с Алкаразом донео неочекивану одлуку

Ђоковић одлучио да не тренира? Пред спектакл с Алкаразом донео неочекивану одлуку

Нова 07.06.2023
Одбројавају се сати до тениског меча о ком ће се заувек причати, а о ком ће историја рећи свој суд тек годинама касније. Такву тежину има предстојећи окршај Новака Ђоковића и Карлоса Алкараза у полуфиналу Ролан Гароса. Од када су… »
"Новак и рафа? Шта то мене брига?" Алкараз пуца од самопоуздања пред меч са Ђоковићем: Мислим само о себи и титули!

"Новак и рафа? Шта то мене брига?" Алкараз пуца од самопоуздања пред меч са Ђоковићем: Мислим само о себи и титули!

Мондо 07.06.2023
Карлос Алкараз је први играч света и ривалства других га не занимају. Испред себе има само један циљ, а то је пехар у Паризу. Карлос Алкараз је први играч света и ривалства других га не занимају. Испред себе има само један циљ… »
"Алкараз мора још да весла!" Какве речи Новака, Ђоковић никада овако није најавио гренд слем окршај

"Алкараз мора још да весла!" Какве речи Новака, Ђоковић никада овако није најавио гренд слем окршај

Вечерње новости 06.06.2023
Изазивачи се мењају, али Новак Ђоковић је увек ту. У полуфиналу Ролан Гароса срешће се у петак или са Стефаносом Циципасом, или са Карлосом Алкаразом, новом звездом светског тениса. Некада су на месту младог Шпанца били Надал и… »

Вести дана »