Povezane vesti
"Ja sam protiv lukašenka": Sabalenka se pere od Belorusije i podržava bezobraznu Ukrajinku
Večernje novosti 07.06.2023
MNOGO prašine se diglo juče posle četvrtfinala Rolan Garosa gde su snage odmerile Arina Sabalenka i Elina Svitolina. Ukrajinka nije htela da pruži ruku Beloruskinji koja ju je čekala na mreži. FOTO: Tanjug/AP Svitolina je samo prišla sudiji, otišla u… »
Svitolina: Sabaljenka htela da mi zvižde
Sport klub 07.06.2023
Arina Sabaljenka je čekala čestitke na mreži, uzalud, ispostavilo se. Elina Svitolina je samo prišla sudiji, otišla u svlačionicu a potom žestoko kritikovala svoju protivnicu. Tako je protekla nova epizoda ukrajinsko-beloruskog rata na teniskom terenu. –… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Policija pendreči građane ispred SNS prostorija u Kraljevu: Žandarmerija prskala građane biber sprejom ispred SNS-a u Novom Sadu, zborovi posetili zgrade Suzane Vasiljević i Vesića
Nova pre 14 minutajoš 82 povezane

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo pobedili Linkoln i plasirali se u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona
Insajder pre 29 minutajoš 51 povezana

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, zahlađenje posle toplotnog talasa
Naslovi.ai pre 49 minutajoš 50 povezanih

Napeto u Novom Pazaru: Muškarci sa kapuljačama izbacili studente, građani i kordon ispred fakulteta
NIN pre 10 satijoš 48 povezanih