Povezane vesti

Bosanac preživeo udar groma! Hteo da zabeleži nevreme, a onda sevnulo na metar i po od njega: Zamalo smrt svoju snimih…

Bosanac preživeo udar groma! Hteo da zabeleži nevreme, a onda sevnulo na metar i po od njega: Zamalo smrt svoju snimih…

Kurir 07.06.2023
Ismet Alijagić Ćićmo slaviće 6. juni kao drugi rođendan nakon što je u dvorištu kuće u centru Bihaća doživeo nezapamćeno iskustvo. Tokom jakog nevremena koje je juče zahvatilo grad Alijagić je doživio udar groma, međutim, prošao je bez… »
"Zamalo da snimim svoju smrt!" Bosanac kamerom zabeležio kako ga je udario grom: Kao Tajson da me pukao, ležao sam minut

"Zamalo da snimim svoju smrt!" Bosanac kamerom zabeležio kako ga je udario grom: Kao Tajson da me pukao, ležao sam minut

Mondo 07.06.2023
Bosanac je kamerom snimao nevreme, a u jednom trenutku je na metar od njega udario grom koji ga je "oduvao". Bosanac je kamerom snimao nevreme, a u jednom trenutku je na metar od njega udario grom koji ga je "oduvao". Ismet Alijagić Ćićmo slaviće 6… »
"Kao da me tajson udario" Ismet preživeo udar groma u dvorištu porodične kuće: "Slaviću 6. juni kao drugi rođendan"…

"Kao da me tajson udario" Ismet preživeo udar groma u dvorištu porodične kuće: "Slaviću 6. juni kao drugi rođendan"…

Večernje novosti 07.06.2023
BIŠĆANIN Ismet Alijagić Ćićmo 6. juni slaviće kao svoj drugi rođendan, nakon što je u dvorištu kuće u centru grada doživeo nezapamćeno iskustvo. Foto: Facebook U jakom nevremenu koje je zahvatilo ovaj grad Alijagić je doživeo udar groma na… »
"Kao da me tajson udario": Ismet preživeo udar groma u dvorištu porodične kuće: "Pogodio je u suncobran, na metar od mene…

"Kao da me tajson udario": Ismet preživeo udar groma u dvorištu porodične kuće: "Pogodio je u suncobran, na metar od mene…

Blic 07.06.2023
Bišćanin Ismet Alijagić Ćićmo 6. juni slaviće kao svoj drugi rođendan, nakon što je u dvorištu kuće u centru grada doživeo nezapamćeno iskustvo. U jakom nevremenu koje je zahvatilo ovaj grad Alijagić je doživeo udar groma na metar od njega… »

Vesti dana »