Повезане вести

Босанац преживео удар грома! Хтео да забележи невреме, а онда севнуло на метар и по од њега: Замало смрт своју снимих (видео)…

Босанац преживео удар грома! Хтео да забележи невреме, а онда севнуло на метар и по од њега: Замало смрт своју снимих (видео)…

Курир 07.06.2023
Исмет Алијагић Ћићмо славиће 6. јуни као други рођендан након што је у дворишту куће у центру Бихаћа доживео незапамћено искуство. Током јаког невремена које је јуче захватило град Алијагић је доживио удар грома, међутим, прошао… »
"Замало да снимим своју смрт!" Босанац камером забележио како га је ударио гром: Као Тајсон да ме пукао, лежао сам минут

"Замало да снимим своју смрт!" Босанац камером забележио како га је ударио гром: Као Тајсон да ме пукао, лежао сам минут

Мондо 07.06.2023
Босанац је камером снимао невреме, а у једном тренутку је на метар од њега ударио гром који га је "одувао". Босанац је камером снимао невреме, а у једном тренутку је на метар од њега ударио гром који га је "одувао". Исмет… »
"Као да ме тајсон ударио" Исмет преживео удар грома у дворишту породичне куће: "Славићу 6. јуни као други рођендан" (видео)…

"Као да ме тајсон ударио" Исмет преживео удар грома у дворишту породичне куће: "Славићу 6. јуни као други рођендан" (видео)…

Вечерње новости 07.06.2023
БИШЋАНИН Исмет Алијагић Ћићмо 6. јуни славиће као свој други рођендан, након што је у дворишту куће у центру града доживео незапамћено искуство. Фото: Фацебоок У јаком невремену које је захватило овај град Алијагић је доживео… »
"Као да ме тајсон ударио": Исмет преживео удар грома у дворишту породичне куће: "Погодио је у сунцобран, на метар од мене…

"Као да ме тајсон ударио": Исмет преживео удар грома у дворишту породичне куће: "Погодио је у сунцобран, на метар од мене…

Блиц 07.06.2023
Бишћанин Исмет Алијагић Ћићмо 6. јуни славиће као свој други рођендан, након што је у дворишту куће у центру града доживео незапамћено искуство. У јаком невремену које је захватило овај град Алијагић је доживео удар грома на… »

Вести дана »