Повезане вести

Аца Булић окружен момцима у црном Очекује се невиђени хаос, масовно обезбеђење у приправности! (фото)

Аца Булић окружен момцима у црном Очекује се невиђени хаос, масовно обезбеђење у приправности! (фото)

Ало 08.06.2023
Наиме, велики број "људи у црном" био је око њега, те Милене и Миле, који су их чували од других. Аца Булић, некадашња велика љубав учеснице "Задруге" Ане Ћурчић, појавио се вечерас у финалу са њеном пријатељицом Миленом… »
Анина мајка по први пут за ало! "Тешко сам поднела Звезданову издају, због тог пакла сам приморана да урадим ово"

Анина мајка по први пут за ало! "Тешко сам поднела Звезданову издају, због тог пакла сам приморана да урадим ово"

Ало 08.06.2023
Анина мајка истиче да је Булић једна стена која стоји испред ње и њене ћерке. За неколико минута креће спектакуларно финале шесте сезоне Задруге, а по први пут у јавности појавила се и мајка Ане Ћурчић са њеним бившим мужем… »
Први пут у јавности! Аца Булић стигао са Анином мајком и кумом на финале Задруге, све време је дрзао за руку! (фото)

Први пут у јавности! Аца Булић стигао са Анином мајком и кумом на финале Задруге, све време је дрзао за руку! (фото)

Ало 08.06.2023
Милена и Аца су у Шимановцима поносно позирали са Анином мајком која се први пут појавила у јавности како би сачекала своју ћерку. За неколико минута креће спектакуларно финале шесте сезоне Задруге, а подршка и пријатељи… »

Вести дана »