Povezane vesti

Vreme podelilo Beograd: Negde sunce, negde gusta magla

Večernje novosti 09.06.2023
BEOGRAD je noćas bio na udaru snažnog grmljavinskog sistema sa obilnim pljuskovima i jakim električnim pražnjenjem, a lokalno je bilo i grada. Foto: Pixabay Najkritičnija situacija bila je oko ponoći i na području Čukarice i Banovog brda. U… »

Negde sunce, negde magla: Vreme podelilo Beograd, stanovnici u čudu, "kao da ne živimo u istom gradu"

Telegraf 09.06.2023
U delovima grada zbog magle koja smanjuje vidljivost preporučuje se oprez. Beograd je noćas bio na udaru snažnog grmljavinskog sistema sa obilnim pljuskovima i jakim električnim pražnjenjenjem, a lokalno je bilo i grada. Najkritičnija situacija bila… »

Apokaliptični prizori u Beogradu: Grmljavinska oluja napravila haos: "Pucali" gromovi, vetar obarao drveća (video)

Blic 09.06.2023
Jaka grmljavinska oluja pogodila je večeras Beograd. Građani prestonice svedočili su udarima groma, koji su na trenutke osvetljavali pojedine delove grada toliko jako da se činilo da je dan. Ubrzo je počela da pada i kiša, a na Banovom brdu padao je… »

Nevreme se sručilo na Beograd: Grmljavina stiže u sve delove grada, ovi delovi prvi na udaru (video)

Večernje novosti 09.06.2023
REPUBLIČKI hidrometeorolški zavod Srbije (RHMZ) upozorio je na lokalno obilne pljuskove sa grmljavinom za područje Beograda. Foto: Tviter printskrin/Katarina - U narednih sat vremena u zapadnim i jugozapadnim delovima Beograda (na potezu od Batajnice… »

Vesti dana »