Повезане вести

Партизан у финалу, Хрвати избацили Звезду (видео)

Партизан у финалу, Хрвати избацили Звезду (видео)

Спортски журнал 10.06.2023
Партизан је у полуфиналу савладао Бораз из Бањалуке 2:0, Осијек надиграо Црвену звезду 1:0. Млади фудбалери Партизана пласирали су се у финале "Купа пријатељства" на Златибору, где ће снаге одмерити са екипом Осијека. Партизан… »
Партизан је у финалу: Млади ''црно-бели'' ће се по трећи пут у историји борити за трофеј на турниру ''Купа пријатељства''

Партизан је у финалу: Млади ''црно-бели'' ће се по трећи пут у историји борити за трофеј на турниру ''Купа пријатељства''

Вечерње новости 10.06.2023
Млади фудбалери Партизана пласирали су се у финале "Купа пријатељства" на Златибору, где ће снаге одмерити са екипом Осијека. Фото: ФК Партизан Партизан је у полуфиналу савладао Бораз из Бањалуке 2:0, а голове су постигли… »
Баш ме брига, нека звижде, ја ћу да наставим да побеђујем! Јака порука Новака Ђоковића

Баш ме брига, нека звижде, ја ћу да наставим да побеђујем! Јака порука Новака Ђоковића

Вечерње новости 09.06.2023
Звиждао је део публике неколико пута неспортски Новаку током меча против Алкараза, углавном због тога што се радовао својим поенима?! Фото: Горан Чворовић Новинаре је после меча занимало каква је Новакова реакција на те поступке… »
Љубомир врањеш у фленсбургу: Некадашњи селектор рукометаша Србије постао директор немачког клуба

Љубомир врањеш у фленсбургу: Некадашњи селектор рукометаша Србије постао директор немачког клуба

Вечерње новости 09.06.2023
ЛЕГЕНДАРНИ шведски рукометаш српских корена Љубомир Вранеш постао је спортски директор Фленсбурга, пише портал "Балкан-хендбол". Фото: Н.Параушић Некадашњи селектор Србије је као тренер са Фленсбургом 2014. освојио титулу… »

Вести дана »