Povezane vesti
Oštetila je rođena kuma Zorica Marković besna na Kačavendu, najavila totalno raskrinkavanje!
Alo 10.06.2023
Upravo se održava finale Zadruge 6, a rijaliti učesnici još uvek nisu sabrali utiske. Zorica Marković za samo nekoliko sati u Šimanovcima potpuno je promenila mišljenje o kumi Ane Ćurčić, Mileni Kačavendi, pa je najavila njeno potpuno raskrinkavanje. Ona… »
Drama u superfinalu Milena Kačavenda reagovala na optužbe Zorice Marković, spremna da istera sve na čistac!
Alo 10.06.2023
Milena nije upoznata sa strašnim stvarima koje je Zorica saznala. Nakon što je Zorica Marković za samo nekoliko sati promenila ploču o kumi Ane Ćurčić, Mileni Kačavendi, usledila je njena hitna reakcija za Pink.rs! Naime, kako Kačavenda ističe, ona nije… »
Ono Što sam saznala je strašno! Zorica Marković spremna da raskrinka Milenu Kačavendu i otkrije sve njene spletke
Alo 10.06.2023
Upravo se održava finale Zadruge 6, a rijaliti učesnici još uvek nisu sabrali utiske. Zorica Marković za samo nekoliko sati u Šimanovcima potpuno je promenila mišljenje o kumi Ane Ćurčić, Mileni Kačavendi, pa je za Pink.rs najavila njeno potpuno… »
Vesti dana »
Tramp: Zemlje Bliskog istoka da potpišu Avramove sporazume; Iran "novim sistemom" oborio dron iznad Zaliva
RTS pre 1 danjoš 44 povezane
Tramvaj iskočio iz šina na Dorćolu: Hospitalizovano 15 osoba, među povređenima i deca
Nova ekonomija pre 1 danjoš 113 povezane
Vavrinkin „poslednji pariski ples“: Novak ga rasplakao emotivnom porukom
Sputnik pre 2 satajoš 37 povezanih
EKSKLUZIVNO: N1 došao u posed snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
N1 Info pre 10 satijoš 10 povezanih
Kraljevčani na začelju: U gradu na Ibru prosečna martovska zarada - 100.541 dinar
Večernje novosti pre 9 satijoš 33 povezane