Povezane vesti
Mića deset godina živeo u rijalitiju, Matora uzela 500.000 evra: Rekorderi Zadruge - Trošila sam 8.000 evra nedeljno!
Mondo 10.06.2023
Jovana Tomić Matora i Lepi Mića su najviše puta učestvovali u rijalitiju! Jovana Tomić Matora i Lepi Mića su najviše puta učestvovali u rijalitiju! Rijaliti veterani Lepi Mića i Jovana Tomić Matora su deo "stalne postave" rijalitija Zadruga… »
Rekorderi rijalitija! Lepi Mića sve pare prosleđivao ženi, Matora zaradila više od 500.000 evra!
Alo 10.06.2023
Imaju najduži staž. Rijaliti veterani Lepi Mića i Jovana Tomić Matora su rekorderi po vremenu koje su proveli u rijalitijima. Pevač je pred kamerama ukupno živeo 73 meseca, a ugostiteljka 68 meseci. -Bio sam u deset rijalitija! Ulazio sam zbog… »
Vesti dana »
Putin potpisao više zakona: Od otpisa kreditnih dugova za učesnike rata do zabrane "javne propagande odbijanja rađanja dece"
Insajder pre 6 satijoš 4 povezane
Borelj: Članice EU moraju da postupaju po nalogu MKS-a; Orban pozvao Netanjahua da poseti Mađarsku
RTS pre 1 satjoš 5 povezanih
(Video): Večeras se na koncertu Tanje Savić samo on pojavio iz prve postave "Zvezda Granda": Oni nisu želeli da dođu na njen koncert, a evo ko je još bio gost
Blic pre 7 satijoš 5 povezanih