Повезане вести

„Тешко је објаснити колико си добар и каква си инспирација“

„Тешко је објаснити колико си добар и каква си инспирација“

Спорт клуб 11.06.2023
Каспер Руд је још једном изгубио финале на Ролан Гаросу, а после меча искрено је честитао бољем - односно најбољем - Новаку Ђоковићу. Србин је у финалу Ролан Гароса победио Норвежанина у три сета 7:6 (1), 6:3, 7:5 за три сата и… »
Јокићева шаљива порука Нолету: "Доста више, Бог те видео"

Јокићева шаљива порука Нолету: "Доста више, Бог те видео"

Спортске.нет 11.06.2023
"Џокера" чека можда последњи меч у финалној НБА серији у ноћи између понедељка и уторка, па прстен. Следи му последњи корак ка спортској бесмртности коју је Новак испунио. Ђоковић је на питање новинара РТС-а, договорио на… »
ЂОКОВИЋ поручио МЛАДИМА: Верујте у себе, ЈА САМ ОСТВАРИО САН

ЂОКОВИЋ поручио МЛАДИМА: Верујте у себе, ЈА САМ ОСТВАРИО САН

Дневник 11.06.2023
ПАРИЗ: Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић је после освајања Ролан Гароса и рекордног 23. гренд слем пехара у каријери поручио младима да верују у себе јер је он остварио сан који је имао кад је имао седам година и сад ужива у… »
Који је ово пут? 23?! Бог те видо! Новак Ђоковић оставио Николу Јокића без текста: "Не постоје више речи..."

Који је ово пут? 23?! Бог те видо! Новак Ђоковић оставио Николу Јокића без текста: "Не постоје више речи..."

Мондо 11.06.2023
Новак Ђоковић оставио је без речи Николу Јокића. Новак Ђоковић оставио је без речи Николу Јокића. Новак Ђоковић освојио је Ролан Гарос, а Никола Јокић спрема се са Денвером да у ноћи између понедељка и уторка заигра да постане… »
Са Куле Београд одато признање Ђоковићу после тријумфа на Ролан Гаросу

Спортски журнал 11.06.2023
Новак Ђоковић, човек који нам је својим бравурама на терену толико пута измамљивао осмехе и улепшавао недељно поподне, златним словима се уписао у све тениске алманахе. Након победе Новака Ђоковића над Каспером Рудом од 3:0 у… »
Иванишевић оголио Новакову 23. титулу - Нинџа, везивање лисицама, чупање ноктију, софтвер у глави...

Иванишевић оголио Новакову 23. титулу - Нинџа, везивање лисицама, чупање ноктију, софтвер у глави...

Када Новаку кажете да нема шансе, онда је три пута гладнији - наводи Сплићанин. Оно што сви виде је 23. грен слем трофеј Новака Ђоковића, а оно што не виде је како се до њега стигло. Наговестио је Новак како: - Хвала што ме… »
Јокић о Новаку: Узео је 23, Бог те видео доста више

Јокић о Новаку: Узео је 23, Бог те видео доста више

Спорт клуб 11.06.2023
Србија даје мање од 0,1 одсто светске популације, а тренутно има двојицу најбољих спортиста на планети. Тако гласи само један од твитова твитераша који повезују тренутак у ком су Новак Ђоковић и Никола Јокић који обојица праве… »

Еуроневс 11.06.2023
Након победе Новака Ђоковића над Каспером Рудом од 3:0 у финалу Ролан Гароса и 23. освојеног Гренд слема, најбољем тенисеру света вечерас је одато признање са Куле Београд, саопштило је предузеће "Белграде Ватерфронт". "Док су… »
ВИДЕО Дирљиви моменти у Паризу: Новак славио са Јеленом и децом

ВИДЕО Дирљиви моменти у Паризу: Новак славио са Јеленом и децом

Нова 11.06.2023
Новакова прослава са породицом разнежила све. Новак Ђоковић исписао је нове странице тениске историје. Он је дошао до 23. гренд слем титуле победом над Каспером Рудом (7:6, 6:3, 7:5) у финалу Ролан Гароса и тако постао… »
НИЈЕ ГОТОВО - Новаку потребне ЈОШ ДВЕ гренд слем титуле за АПСОЛУТНИ РЕКОРД!

НИЈЕ ГОТОВО - Новаку потребне ЈОШ ДВЕ гренд слем титуле за АПСОЛУТНИ РЕКОРД!

Спортске.нет 11.06.2023
Данашњим тријумфом на Ролан Гаросу, Новак Ђоковић је исписао најсјајнију страницу историје мушког тениса и са рекордне 23 гренд слем титуле и дефинитивно постао најбољи тенисер свих времена. Али, и Вимблдон је у једној од… »
Иванишевићеве ''муке'' са генијалним Новаком: ''Он увек нешто хоће...''

Иванишевићеве ''муке'' са генијалним Новаком: ''Он увек нешто хоће...''

Спортске.нет 11.06.2023
Сарадња између Горана Иванишевића и Новака Ђоковића је све успешнија, иако би се на први поглед могло помислити и да то није баш тако после недавних Новакових бурних реакција упућених ка свом тиму током појединих мечева… »
И Новаков највећи критичар је признао: ''ГОАТ''! А погледајте тек ове тај-брејк бројке!

И Новаков највећи критичар је признао: ''ГОАТ''! А погледајте тек ове тај-брејк бројке!

Спортске.нет 11.06.2023
Амерички новинар Бен Ротенберг се често протеклих година истицао оштрим критикама на рачун Новака Ђоковића, али после Новаковог рекордног 23. гренд слем трофеја, и њему је јасно ко је најбољи тенисер свих времена. Ротенберг се… »
Ноле: Нећу стати, само да ми се нешто не испречи на путу

Ноле: Нећу стати, само да ми се нешто не испречи на путу

Спорт клуб 11.06.2023
Новак Ђоковић је освојио рекордну 23. Грен слем титулу и од понедељка ће поново бити светски рекет број један. Србин је у Паризу остварио оба циља и тако исписао нове странице тениске историје. Иако не жели за себе да каже да… »
Новак Ђоковић ГОАТ – зацементирано

Новак Ђоковић ГОАТ – зацементирано

Спорт клуб 11.06.2023
Одакле почети, људи? Хајде прво од оног што је сад већ чињеница, иако њему васпитање не дозвољава да то констатује – Новак Ђоковић је највећи тенисер свих времена. Да поновимо, за ове што слабије чују или још поричу… »
Новак рекордер по још једној ствари, данас је опет умакао Надалу

Новак рекордер по још једној ствари, данас је опет умакао Надалу

Ђоковић је зарадио 2,3 милиона евра за победу у Паризу. Оно што интересује Новака Ђоковића – освојио је 23. грен слем трофеј победом на Ролан Гаросу, трећом (2016, 2021, 2023). Оно што интересује друге – зарадио је 2,3 милиона… »
Новак открио да ли себе сматра најбољим тенисером свих времена: Одговор ће одушевити све љубитеље спорта

Новак открио да ли себе сматра најбољим тенисером свих времена: Одговор ће одушевити све љубитеље спорта

Нова 11.06.2023
Стварно је велики. Већ дуго траје дилема – или боље речено трилема – ко је најбољи тенисер свих времена, да ли Новак Ђоковић, Рафаел Надал, Роџер Федерер… Новак је својом 23. гренд слем титулом направио можда и највећи корак… »
Никола Јокић: Ђоковић је мајстор свог заната

Никола Јокић: Ђоковић је мајстор свог заната

Еуроневс 11.06.2023
Денвер Нагетси у ноћи између понедељка и уторка (02.30, ТВ Арена 1 Премиум) дочекују Мајами у петој утакмици финалне серије НБА лиге. Нагетси тренутно воде са 3:1 и у случају победе би понели титулу шампиона најквалитетније лиге… »
Ушао у историју као најбољи свих времена, а ових 10 ствари вам саветује за успех: Новак Ђоковић - "Породица ми је све"

Ушао у историју као најбољи свих времена, а ових 10 ствари вам саветује за успех: Новак Ђоковић - "Породица ми је све"

Мондо 11.06.2023
Десет питања и одговора Новака Ђоковића о успесима и падовима у каријери, мотивацији и истрајности - на дан када је освојио 23. гренд слем титулу. Десет питања и одговора Новака Ђоковића о успесима и падовима у каријери… »
Надал и Кирјос се поклонили тениском краљу

Надал и Кирјос се поклонили тениском краљу

Спортске.нет 11.06.2023
Надал је међу првима је честитао Новаку Ђоковићу на гренд слем турнирима. "Много честитки на овом невероватном достигнућу. 23 је број који је пре неколико година било немогуће и замислити, а ти си до њега стигао, уживај са… »
Ђоковић: Нећу да кажем да сам ГОАТ

Ђоковић: Нећу да кажем да сам ГОАТ

Спорт клуб 11.06.2023
Новак Ђоковић је после освајања Ролан Гароса са трофејом дошао пред новинаре. Између осталог је говорио о томе да ли је он сада најбољи свих времена када је освојио 23. Гренд слем. Новак је рекао да је ова титула за њега једна… »
Новинарка: Могу ли те звати најбољим икад? Ђоковић: Можеш ме звати Новак

Новинарка: Могу ли те звати најбољим икад? Ђоковић: Можеш ме звати Новак

Новак Ђоковић је освојио Ролан Гарос трећи пут, са 36 година и 20 дана постао је најстарији освајач турнира и дошао до 23. грен слем трофеја. Новак Ђоковић је срушио снове свима који су мислили да никада неће претећи Федерера и… »
„Новак није лак човек, везао нас је лисицама…“

„Новак није лак човек, везао нас је лисицама…“

Спорт клуб 11.06.2023
Горан Иванишевић је био поносан на Новака Ђоковића након победе Србина у финалу Ролан Гароса против Каспера Руда у три сета. Ноле је у Паризу освојио историсјку 23. Грен слем титулу, а од понедељка ће поново бити и светски број… »
Надал и Федерер су предалеко од Новака: Један податак и рекорд Ђоковића најбоље говоре о томе

Надал и Федерер су предалеко од Новака: Један податак и рекорд Ђоковића најбоље говоре о томе

Нова 11.06.2023
Изгледа да га Шпанац неће никада ни стићи Новак Ђоковић подигао је титулу на Ролан Гаросу, сада има 23. гренд слем трофеја у ризници, од чега су три из Париза. Српски тенисер је на Ролан Гаросу тријумфовао 2016, 2021. и сада… »
Ђоковић: Ако желиш бољу будућност, узми ствари у своје руке, веруј и створи је

Ђоковић: Ако желиш бољу будућност, узми ствари у своје руке, веруј и створи је

Нови магазин 11.06.2023
Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је данас да је освајање 23. гренд слем титуле на Отвореном првенству Француске посебан тренутак за њега и поручио младима да "узму ствари у своје руке" ако желе да створе бољу будућност. "Ово… »
ФОТО Тренутак који су сви чекали: Огласио се Новак Ђоковић након историјске титуле

ФОТО Тренутак који су сви чекали: Огласио се Новак Ђоковић након историјске титуле

Нова 11.06.2023
Слика која говори више од хљаду речи. Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, огласио се путем Твитера након освојене 23. титуле на гренд слему у каријери. Ђоковић није ништа написао, али је поделио изузетно емотивну фотографију… »
Сви најважнији РЕКОРДИ Новака Ђоковића на једном месту!

Сви најважнији РЕКОРДИ Новака Ђоковића на једном месту!

Спортске.нет 11.06.2023
Новак Ђоковић је коначно успео да уради оно што би се догодило и много раније да му нису бранили учешћа на Аустралијан опену и УС опену прошле године, а да не говоримо и о оној дисквалификацији са УС опена јер је случајно… »
Химна Боже правде СЕ ОРИЛА Паризом: Ђоковић није могао да САКРИЈЕ ЕМОЦИЈЕ, кренула и СУЗА РАДОСНИЦА

Химна Боже правде СЕ ОРИЛА Паризом: Ђоковић није могао да САКРИЈЕ ЕМОЦИЈЕ, кренула и СУЗА РАДОСНИЦА

Дневник 11.06.2023
ПАРИЗ: Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић је поносно, са пехаром Купа мускетара у рукама, отпевао химну "Боже правде" после освајања Ролан Гароса. После дугачког говора на стадиону "Филип Шатрије" и подизања трофеја на Ролан… »
Рафина (ин)директна подршка за Каспера Руда, али ни ''ВАМОС'' му није помогло против Новака!

Рафина (ин)директна подршка за Каспера Руда, али ни ''ВАМОС'' му није помогло против Новака!

Спортске.нет 11.06.2023
Каспер Руд је данас пружио одличан отпор нашем Новаку Ђоковићу у финалу Ролан Гароса, али ништа више од тога. Ноле је овај финални двобој добио са 3:0, по сетовима 7:6, 6:3 и 7:5, па Руд тако није успео да добије ни друго… »
Јаник Ноа уручио Новаку пехар Три мускетара

Јаник Ноа уручио Новаку пехар Три мускетара

Нови магазин 11.06.2023
После победе против Каспера Руда у финалу Ролан Гароса, пехар Три мускетара Новаку Ђоковићу уручио је на традиционалној церемонији некадашњи француски тенисер Јаник Ноа. Ноа је пре 40 година, тада стар 23 године, освојио Ролан… »
Надал честитао Ђоковићу на освојеној 23. гренд слем титули

Надал честитао Ђоковићу на освојеној 23. гренд слем титули

Нови магазин 11.06.2023
Шпански тенисер Рафаел Надал честитао је данас Новаку Ђоковићу на освајању рекордне 23. гренд слем титуле у каријери. "Честитиам ти на овом невероватном достигнуц́у. Број од 23 гренд слем титуле је нешто што је изгледало… »
Хвала ти, Новаче, за ове сузе радоснице!

Хвала ти, Новаче, за ове сузе радоснице!

Спортске.нет 11.06.2023
Новак Ђоковић је, ваљда је то сада свима јасно, најбољи тенисер у историји ове игре. Све релевентне бројке то показују, нешто касније ћемо детаљније писати о томе, а оно што сада свим његовим критичарима ''боде очи'' јесте… »
Нолетов печат на шампионски говор: ''СРБИЈА!''

Нолетов печат на шампионски говор: ''СРБИЈА!''

Спортске.нет 11.06.2023
По завршетку данашњег историјског финала и 23. гренд слем титуле коју је освојио победом над Каспером Рудом, Новак Ђоковић је одржао и шампионски говор на Ролан Гаросу. Најпре је изнео низ лепих речи на рачун свог данашњег… »
Нолетов ''председнички'' говор одушевио Барбару!

Нолетов ''председнички'' говор одушевио Барбару!

Спортске.нет 11.06.2023
После и сторијског гренд слем трофеја и победе над Каспером Рудом у финалу Ролан Гароса, Новак Ђоковић је био веома инспирисан и током шампионског говора, а посебно је одушевио обраћањем свом данашњем ривалу, осетивши потребу… »
Новаков говор за памћење у Паризу! Ђоковић исписао историју - послао поруку тиму, Руду и свим младима на свету!

Новаков говор за памћење у Паризу! Ђоковић исписао историју - послао поруку тиму, Руду и свим младима на свету!

Мондо 11.06.2023
Фантастично обраћање новака Ђоковића након што је освојио 23. гренд слем титулу и подебљао статус најбољег у историји. Фантастично обраћање новака Ђоковића након што је освојио 23. гренд слем титулу и подебљао статус… »
Новак Ђоковић: Невероватан тренутак за мене, драго ми је што сам баш на овом месту исписао историју

Новак Ђоковић: Невероватан тренутак за мене, драго ми је што сам баш на овом месту исписао историју

Еуроневс 11.06.2023
Новак Ђоковић је данашњом победом над Каспером Рудом у финалу Ролан гароса постао апсолутни рекордер по броју освојених грен слем титула! Он их сада има чак 23, чиме је прескочио Рафаела Надала који је на цифри од 22. Поред… »
Бивши четврти тенисер света одушевљен: ''Ђоковић неће стати док не стигне рекорд по броју гренд слем титула"

Бивши четврти тенисер света одушевљен: ''Ђоковић неће стати док не стигне рекорд по броју гренд слем титула"

Вечерње новости 11.06.2023
Бивши 4. тенисер света Тим Хенман и стручњак Еуроспорта каже да ће Новак Ђоковић циљати на рекорд Маргарет Корт од 24 гренд слем титуле након што је данас освојио своју трећу титулу на Ролан Гаросу и 23. укупно. Тањуг/АП - Био… »
Новак Ђоковић је шампион Ролан Гароса! Свет се клања најбољем тенисеру свих времена после титуле у Паризу

Новак Ђоковић је шампион Ролан Гароса! Свет се клања најбољем тенисеру свих времена после титуле у Паризу

У центар 11.06.2023
Једном речју – историја! За то је Новак Ђоковић играо у финалу Ролан Гароса, до тога је и стигао победом над Каспером Рудом у три сета! Резултат меча за трофеј био је 3:0 – 7:6(7:1), 6:3, 7:5. Ђоковић је победом ушао у тениску… »
Ко после ових бројки сме да каже да Ђоковић није најбољи икада?!

Ко после ових бројки сме да каже да Ђоковић није најбољи икада?!

Једини „трофеј“ који Новак још нема у колекцији је златна олимпијска медаља. После следећих бројки ко сме да каже да Новак Ђоковић није најбољи свих времена? Највише недеља на првом месту АТП листе – 387 Новак Ђоковић Највише… »

Вести дана »