Повезане вести

Звечан: Скуп подршке због ухапшених Петровића и Обреновића

Звечан: Скуп подршке због ухапшених Петровића и Обреновића

РТВ 13.06.2023
ЗВЕЧАН - У Звечану је данас одржан скуп подршке Душану Обреновићу и Радошу Петровићу који се од 29. маја налазе у притовору у Гњилану. Грађани окупљени испред општине носе транспаренте којима траже слободу за ухапшене Србе и… »
Косовски министар посетио градоначелника Лепосавића, грађани га гађали јајима

Косовски министар посетио градоначелника Лепосавића, грађани га гађали јајима

Бета 13.06.2023
Министар за инфраструктуру у косовској влади Љибурн Аљиу ушао је рано јутрос у зграду локалне самоуправе у Лепосавићу у којој дуже од две недеље борави новоизабрани градоначелник Љуљзим Хетеми, непризнат од стране већинског… »
Протест испред општине Звечан због ухапшених Срба: Грађани траже њихово пуштање на слободу

Протест испред општине Звечан због ухапшених Срба: Грађани траже њихово пуштање на слободу

Еуроневс 13.06.2023
Срби су се окупили данас испред зграде општине Звечан како би изразио миран протест због хашења Радоша Петровића и Душана Обреновића који су, како тврде, противправно ухапшени током протеста пре две недеље. Међу окупљенима су… »
Протест испред општине Звечан, адвокат једног од ухапшених Срба показао фотографије привођења

Протест испред општине Звечан, адвокат једног од ухапшених Срба показао фотографије привођења

РТС 13.06.2023
Министар владе привремених приштинских институција за инфраструктуру Љибурн Аљију ушао је рано јутрос у зграду општине Лепосавић, иако му је то Кфор забранио пре неколико дана. Срби су због тога негодовали. Негодују и због… »
"Увучени у кордон пре немира": Испред општине Звечан се окупили Срби, траже пуштање из притвора Радоша Петровића и Душана…

"Увучени у кордон пре немира": Испред општине Звечан се окупили Срби, траже пуштање из притвора Радоша Петровића и Душана…

Блиц 13.06.2023
Испред зграде општине Звечан данас су се окупили Срби како би изразили миран протест због, како кажу, противправног хапшења Радоша Петровића и Душана Обреновића. Међу њима су и породица Радоша Петровића, његова супруга, деца… »
Испред зграде Општине Звечан протест због хапшења Петровића и Обреновића

Испред зграде Општине Звечан протест због хапшења Петровића и Обреновића

Инсајдер 13.06.2023
Велики број Срба окупио се данас испред зграде Општине Звечан како би изразио миран протест због Радоша Петровића и Душана Обреновића, који су ухапшени током мирних протеста пре две недеље. Међу окупљенима су породице Петровића… »
Прогоне ме слике брата из притвора, две недеље као две године: Потресан говор сестре ухапшеног Душана са КиМ

Прогоне ме слике брата из притвора, две недеље као две године: Потресан говор сестре ухапшеног Душана са КиМ

Телеграф 13.06.2023
ве недеље како страхујемо и стрепимо за њега, две недеље које су као две године. На протесту подршке за ухапшене Радоша Петровића и Душана Обреновића у Звечану, потресним речима окупљенима се обратила и Душанова сестра Селма… »
"Сви смо ми Радош и Душан", "Курти те тужи, Курти ти суди": Поруке Срба на мирном протесту у Звечану

"Сви смо ми Радош и Душан", "Курти те тужи, Курти ти суди": Поруке Срба на мирном протесту у Звечану

Телеграф 13.06.2023
Они су упутили и поруку Мирославу Лајчаку…. Грађани који су се у знак протеста због хапшења Радоша Петровића и Душана Обреновића окупили пред општином Звечан, носе транспаренте којима траже слободу за своје сународнике и питају… »
Сутра у 11 сати у Звечану велики миран протест за ослобађање Радоша и Душана

Сутра у 11 сати у Звечану велики миран протест за ослобађање Радоша и Душана

Блиц 12.06.2023
Удружење родитеља "Подржи ме" из Косовске Митровице позвало је вечерас на миран и демократски протест испред зграде општине Звечан на којем ће затражити пуштање на слободу двојице Срба ухапшених на дан када је у том граду… »

Вести дана »