Povezane vesti
"Narod sve više skrenuo": Nag muškarac šetao ulicom, pa pokušao da uđe u prodavnicu na Zvezdari
Blic 13.06.2023
Na društvenim mrežama pojavio se snimak muškarca koji potpuno nag na Zvezdari pokušava da uđe u prodavnicu, a potom izlazi i nastavlja da šeta u pravcu Bogoslovije. Kako se vidi na videu objavljenom na instagram profilu "moj_beograd_rezerva", muškarca su… »
Go kao od majke rođen u centru Beograda Muškarac probao da uđe u prodavnicu, gore društvene mreže! (video)
Alo 13.06.2023
Na društvenim mrežama objavljen je snimak koji je nastao, kako se navodi, u Ulici Severni bulevar na Zvezdari u Beogradu. Na njemu se vidi kako potpuno go muškarac šeta ulicom i pokušava da uđe u prodavnicu. Snimak je objavljen na Instagram stranici "Moj… »
Vesti dana »
VIDEO Oprostite mi što sam zaćutao za trenutak: Jokićev potez ostavio sve bez teksta
Nova pre 16 minutajoš 9 povezanih
Izložba "100 godina od obnove Njegoševe kapele" otvorena u Kraljevskom dvoru: Prisustvovao i princ Aleksandar Karađorđević
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Kozma: Naprednjaci iz Poslaničke grupe prijateljstva sa Nemačkom vređali goste iz Bundestaga
Beta pre 6 satijoš 1 povezana
Đurić u Briselu: Zbog teških globalnih okolnosti oseća nešto više zaleta i zamaha za proširenje EU
Danas pre 7 satijoš 1 povezana