Povezane vesti
"Prošla sam jedan rolerkoster emocija": Tea priznala da nekada ima manjak živaca: "Ne mogu, a da ne zaplačem"
Blic 14.06.2023
Mlada muzička zvezda Tea Tairović sa nestrpljenjm iščekuje prvi solistički koncert na Tašmajdanu 17. juna, a publika će pod vedrim nebom imati prilike da čuje i numere sa novog albuma „Balerina“. -Žargonski rečeno poginuli smo za ovaj album… »
Više sam samopozudanja imala kada sam bila klinka: Tea Tairović otkrila kako se bori sa prtisikom
Večernje novosti 13.06.2023
TEA Tairović broji sitno do prvog velikog solističkog koncerta na Tašmajdanu 17. juna, a kako kaže ima veliku odgovornost. Foto: Pritnskrin Jutjub/Tea Tairovic -Sada mi je lakše, ova poslednja nedelja je možda najlakša za mene jer mi je prethodnih… »
Vesti dana »

Incident na Trgu Nikole Pašića: Grupa muškaraca pretukla mladića (VIDEO)
NIN pre 56 minutajoš 93 povezane

Uživo oglasili se studenti koji žele da uče! "Bacali su suzavce i baklje, jednom studentu je polomljena ruka, nastavljaju da nas prozivaju"
Kurir pre 31 minutajoš 130 povezanih

BLOG UŽIVO Tenzije posle studentskog skupa: Žandarmerija se povlači sa lokacije kod Pravnog fakulteta, MUP poslao „poslednje upozorenje“
Nova pre 31 minutajoš 33 povezane

Nišlije organizovale demonstracije podrške studentskom protestu u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 63 povezane

MUP: Poslednje upozorenje da prestanu napadi i provokacije prema pripadnicima policije
Insajder pre 1 satjoš 26 povezanih