Povezane vesti
Pokrenuću tužbu Zvezdan Slavnić odlučio da krivično goni Anu Ćurčić, otkrio šta ga je navelo na to
Alo 15.06.2023
Ana Ćurčić prijavila je bivšeg nevenčanog supruga Zvezdana Slavnića nakon izlaska iz "Zadruge" za psihičko i fizičko nasilje koje tvrdi da je trpela godinama. Zvezdan tvrdi pak da nasilja nije bilo, a najavio je i da će pokrenuti tužbu protiv bivše žene… »
Zvezdane, šaljem te u zatvor Ćurčićeva najavila tužbu protiv Slavnića, on joj žestoko uzvratio
Alo 15.06.2023
Angažovala sam advokate i krivično ću ga goniti, a podnela sam i zahtev za zabranu prilaska, rekla je bivša zadrugarka. Zadruga 6 završila se pre manje od nedelju dana, ali kako se čini, za pojedine učesnike rijaliti i dalje traje. Ana Ćurčić, koja je u… »
Vesti dana »
Tehnološki inovator i general stare garde u fokusu političke krize u Ukrajini
Beta pre 10 minutajoš 33 povezane
Eskalacija sukoba: Tramp najavljuje uništenje iranskih kapaciteta i napad na Natanz
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 65 povezanih
Opkoljeni sa tri strane Novo nevreme preti Srbiji, ovi krajevi zemlje će biti prvi na udaru radarski snimci nagoveštavaju gde bi moglo pasti najviše kiše (foto)
Dnevnik pre 4 satijoš 24 povezane
"Zveknuo mi je takvu šamarčinu da sam odletela na drugi kraj sobe", Olivera Katarina doživela je šok na snimanju
Kurir pre 29 minutajoš 65 povezanih
Opozicija tvrdi da nema zvaničnu potvrdu o sednici za izglasavanje nepoverenja Vladi
N1 Info pre 4 satijoš 18 povezanih