Povezane vesti
Gledateljka razotkrila Anu i urnisala je Suočila je sa činjenicama i neoborivim argumentima, Ćurčićeva se ukopala u mestu!
Alo 17.06.2023
Analizirala njenu mimiku koja ukazuje da laže, Ivan otkrio zašto je plakao i da li je konzumirao alkohola. U sinoćnjem izdanju emisije "Narod pita" voditelj Darko Tanasijević ugostio je Anu Ćurčić, Zoricu Marković i Ivana Marinkovića. U program… »
Bukti rat ane, zorice i Ivana Marinkovića! Strasti se ne smiruju, na reklamama ih obezbeđenje razdvajalo!
Alo 17.06.2023
Atmosfera dovedena do usijanja! U sinoćnjem izdanju emisije "Narod pita", voditelj Darko Tanasijević ugostio je Anu Ćurčić, Zoricu Marković i Ivana Marinkovića. Foto: Youtube/Printscreen Pogledaj galeriju Foto: Youtube/Printscreen Pogledaj galeriju… »
Haos epskih razmera!Ivan Marinković i Ana Ćurčić na ivici fizičkog obračuna, on spreman da obelodani sve: "Pustiću tvoj…
Alo 17.06.2023
Ne mogu da smire strasti! U još jednom izdanju emisije "Narod pita", u studiju je nastao potpuni haos između Ane Ćurčić i Ivana Marinkovića. -Ko si ti meni? - vikala je Ana. -Onda se ne mešaj u moja pitanja. Sad ću da pustim klip lika koji te je… »
Zorica polila Ivana Marinkovića uživo u programu! Nakon niza uvreda koje joj je izrekao, Markovićeva doživela nervni slom!
Alo 17.06.2023
Ovo niko nije očekivao! U novom izdanju emisije "Narod pita", voditelj Darko Tanasijević ugostio je Anu Ćurčić, Zoricu Marković i Ivana Marinkovića. U program uživo se telefonskim pozivom uključila Divna iz zaječara. -Ja vas molim, molim vas… »
Afera ''bitkoin'' u jeku Ana odlučila da poklopi Šmizlu, pa pozvala njega uživo u emisiji i skinula ljagu sa svog imena
Alo 17.06.2023
Izašlo na videlo. U večerašnjem izdanju emisije "Narod pita" voditelj Darko Tanasijević ugostio je Anu Ćurčić, Zoricu Marković i Ivana Marinkovića. Nakon što je Šmizla optužila Anu da ju je zajedno sa svojim drugom prevarila za pare… »
Haos u studiu Šmizla žestoko udarila na Anu, optužila je da ju je prevarila za veliku sumu novca i da je varala Zvezdana sa…
Alo 17.06.2023
Sve se saznalo. U toku je još jedno izdanje emisije "Narod pita", voditelj Darko Tanasijević je ugostio učesnike "Zadruge 6", Zoricu Marković, Anu Ćurčić i Ivana Marinkovića. Na red su došli i tvitovi. - Ajde ćuti nije ti ovo crni sto, pusti… »
Ovo se čekalo Ivan brutalno udario na Anu, ona pokušala da opravda mnoge kontradiktornosti
Alo 17.06.2023
Haos u stratu! U večerašnjem izdanju emisije "Narod pita" voditelj Darko Tanasijević ugostio je Anu Ćurčić, Zoricu Marković i Ivana Marinkovića. - Meni je mozak kaša, a motorika dobro - rekla je Zorica. - Zbog čega ti je mozak kaša? - pitao je… »
Vesti dana »
Baltičke zemlje se sutra isključuju sa elektroenergetskog sistema Rusije i Belorusije
Nova pre 3 satajoš 9 povezanih
Grenel ponovo o Kurtiju: U zabludi je, odnosi Vašingtona i Prištine na najnižem nivou
Euronews pre 1 satjoš 8 povezanih
Picula o krizi u Srbiji: EU dijelom izabrala strategiju čekaj i promatraj
Slobodna Evropa pre 4 satijoš 2 povezane