Повезане вести
Уништена оклопна возила Руска авијација кренула у напад
Ало 18.06.2023
Оружане снаге Русије спречиле су два покушаја напада Оружаних снага Украјине у области Левадно и Пјатихатки у запорошком правцу, саопштио је начелник прес центра групе снага „Исток“ Олег Чехов. Према његовим речима, руска… »
Руска авијација напада у правцу Купјанска: Учествују хеликоптери и авиони (видео)
Правда 18.06.2023
У правцу Купјанска руска авијација је извела осам напада на украјинске трупе, рекао је за РИА Новости пуковник Сергеј Зибински, начелник прес-центра групе трупа Запад. „Посаде јуришних хеликоптера Ка-52 и Ми-28, јуришних авиона… »
Русија подигла хеликоптере Изведено осам ракетних напада
Ало 18.06.2023
Руски хеликоптери Ка-52 и Ми-28 и ловци Су-25 извели су осам ракетних напада на украјинске снаге у купјанском правцу, саопштио је за Спутњик начелник прес центра групе снага „Запад“ пуковник Сергеј Зибински. У области… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 17 минутајош 31 повезана
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 41 минутајош 25 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 28 повезаних
Више од 32.000 пријава за легализацију: Не смањује се интересовање грађана за акцију "Свој на своме"
Курир пре 2 сатајош 46 повезаних
"Имамо одличне лидере, почев од Урсуле" Стигла оштра реакција из Европске уније на Трампову изјаву!
Курир пре 1 сатјош 22 повезане