Povezane vesti
Vradžbinama želela da vrati zvezdana? Ana Ćurčić priznala za šta je koristila crveni konac i sveto ulje!
Alo 20.06.2023
Gledateljka posumnjala da su u pitanju neke više sile, Ćurčićeva žestoko odgovorila. Ivana Šopić je u emisiji "Narod pita" ugostila Aleksandru Nikolić, Anu Ćurčić i Lepog Miću. Gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da razgovaraju sa… »
Hitna reakcija zbog zvezdana Slavnić se uživo uključio na Pinku u emisiji, Ana Ćurčić prebledela!
Alo 20.06.2023
Zvezdan Slavnić opomenuo uživo u emisiji Anu Ćurčić. U večerašnjoj emisiji ,,Zadruga-Narod pita" voditeljka Ivana Šopić ugostila je Anu Ćurčić i Lepog Miću, dok je pobednica Aleksandra Nikolić kasnila u stilu prave zvezde. U jednom trenutku uključio se i… »
Car me je spajao sa zvezdanom Aleksandra Nikolić šokirala sve u studiju, pa otkrila zbog čega je Filip to radio!
Alo 20.06.2023
Lepi Mića podsetio Aleksandru šta joj je Filip priređivao u rijalitiju. Voditeljka Ivana Šopić sinoć je ugostila Anu Ćurčić, Lepog Miću i Aleksandru Nikolić. Oni su komentarisali ponašanje Filip Cara u odnosu prema Aleks. -Ja sam znao da on traži samo… »
Vesti dana »
Poskupeo benzin: Ovo su nove cene goriva u Srbiji do sledećeg petka
Nedeljnik pre 2 satajoš 34 povezane
Razorni zemljotresi u Venecueli: 589 mrtvih, snimci katastrofe iz vazduha
BBC News pre 32 minutajoš 51 povezana
Toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 40 stepeni i upozorenja RHMZ-a
Naslovi.ai pre 1 satjoš 42 povezane
Radić napustio Srbiju, režim udario na njegovu maloletnu ćerku
Ozon press pre 57 minutajoš 13 povezanih
Đoković protiv Kineza Vua na startu Vimbldona, Kecmanović protiv Sinera
Serbian News Media pre 1 satjoš 28 povezanih