Povezane vesti
Vradžbinama želela da vrati zvezdana? Ana Ćurčić priznala za šta je koristila crveni konac i sveto ulje!
Alo 20.06.2023
Gledateljka posumnjala da su u pitanju neke više sile, Ćurčićeva žestoko odgovorila. Ivana Šopić je u emisiji "Narod pita" ugostila Aleksandru Nikolić, Anu Ćurčić i Lepog Miću. Gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da razgovaraju sa… »
Hitna reakcija zbog zvezdana Slavnić se uživo uključio na Pinku u emisiji, Ana Ćurčić prebledela!
Alo 20.06.2023
Zvezdan Slavnić opomenuo uživo u emisiji Anu Ćurčić. U večerašnjoj emisiji ,,Zadruga-Narod pita" voditeljka Ivana Šopić ugostila je Anu Ćurčić i Lepog Miću, dok je pobednica Aleksandra Nikolić kasnila u stilu prave zvezde. U jednom trenutku uključio se i… »
Car me je spajao sa zvezdanom Aleksandra Nikolić šokirala sve u studiju, pa otkrila zbog čega je Filip to radio!
Alo 20.06.2023
Lepi Mića podsetio Aleksandru šta joj je Filip priređivao u rijalitiju. Voditeljka Ivana Šopić sinoć je ugostila Anu Ćurčić, Lepog Miću i Aleksandru Nikolić. Oni su komentarisali ponašanje Filip Cara u odnosu prema Aleks. -Ja sam znao da on traži samo… »
Vesti dana »

Hitno se oglasio RHMZ: Pljuskovi sa grmljavinom pogodiće ovaj deo Srbije, a ovde se očekuju olujni udari vetra
Telegraf pre 1 satjoš 59 povezanih

Vojska Nepala povratila kontrolu nad Katmanduom, počeli razgovori s predstavnicima demonstranata
N1 Info pre 34 minutajoš 53 povezane

Tramp: Šta je to s Rusijom kad dronovima narušava vazdušni prostor Poljske
Beta pre 39 minutajoš 30 povezanih

Rastu tenzije u školi u Mirijevu: Novom direktoru iz SNS stigle instrukcije da dovede policiju u školu i zabrani ulazak odraslima
Nova pre 28 minutajoš 32 povezane