Povezane vesti
Zarađivala sam i po 5.000 evra! Raskrinkano kako je Aleksandra Nikolić zgrnula neverovatnu sumu novca!
Alo 20.06.2023
Priznala sam da sam radila kao promoterka, kao animir - dama - izjavila je Nikolićeva. Aleksandra Nikolić je u u jednoj svojoj ispovesti pričala o svom odlasku u Bujanovac, te je tvrdila da je krenula putem animir dame, kako bi mogla majci da kupi lekove… »
Procurila skandalozna fotka Aleksandre Nikolić iz prošlosti Kao animir dama sa dva starija muškarca, jasno se vidi i šta rade…
Alo 20.06.2023
Aleksandra Nikolić je u u jednoj svojoj ispovesti pričala o svom odlasku u Bujanovac, te je tvrdila da je krenula putem animir dame. Pojavila se fotografija Aleksandre Nikolić iz prošlosti sa dva starija čoveka. Aleksandra Nikolić ponela je titulu… »
Vesti dana »
Tužilaštvo naložilo da se utvrdi ko je odgovoran za izazivanje panike na festivalu Belgrade Music Weeku
Newsmax Balkans pre 53 minutajoš 39 povezanih
Uživo: Kriza na Bliskom istoku: Najmanje tri osobe, uključujući dete, stradale u izraelskom napadu na centralnu Gazu
Euronews pre 1 satjoš 29 povezanih
Pakao u najavi: Evo gde je u Srbiji već u 9 sati izmerena temperatura od preko 30 stepeni - jedan grad je ubedljivo najgori
Nova pre 2 satajoš 26 povezanih
Toplotni talas ne popušta: U Nišu danas do 39 stepeni, RHMZ upozorava na nevreme i nagli pad temperature
Glas juga pre 53 minutajoš 20 povezanih