Povezane vesti
Zarađivala sam i po 5.000 evra! Raskrinkano kako je Aleksandra Nikolić zgrnula neverovatnu sumu novca!
Alo 20.06.2023
Priznala sam da sam radila kao promoterka, kao animir - dama - izjavila je Nikolićeva. Aleksandra Nikolić je u u jednoj svojoj ispovesti pričala o svom odlasku u Bujanovac, te je tvrdila da je krenula putem animir dame, kako bi mogla majci da kupi lekove… »
Procurila skandalozna fotka Aleksandre Nikolić iz prošlosti Kao animir dama sa dva starija muškarca, jasno se vidi i šta rade…
Alo 20.06.2023
Aleksandra Nikolić je u u jednoj svojoj ispovesti pričala o svom odlasku u Bujanovac, te je tvrdila da je krenula putem animir dame. Pojavila se fotografija Aleksandre Nikolić iz prošlosti sa dva starija čoveka. Aleksandra Nikolić ponela je titulu… »
Vesti dana »

Vanredna situacija u tri opštine u Srbiji! Sneg napravio totalni kolaps, nema struje, škole ne rade, drveće popadalo, delovi gradova odsečeni od sveta
Blic pre 34 minutajoš 137 povezanih

Diskretno otvaranje pruge do Subotice: U vozu Vučić, zamenik ministra građevine Mađarske i senka tragedije u Novom Sadu
Nedeljnik pre 9 minutajoš 73 povezane

Izrael sprema deportaciju stotina propalestinskih aktivista iz flotile ka Gazi
BBC News pre 9 minutajoš 20 povezanih

Postavljene ograde ispred Skupštine Novog Sada pred početak sednice, zborovi najavili protest
Danas pre 4 satijoš 16 povezanih