Povezane vesti
Zarađivala sam i po 5.000 evra! Raskrinkano kako je Aleksandra Nikolić zgrnula neverovatnu sumu novca!
Alo 20.06.2023
Priznala sam da sam radila kao promoterka, kao animir - dama - izjavila je Nikolićeva. Aleksandra Nikolić je u u jednoj svojoj ispovesti pričala o svom odlasku u Bujanovac, te je tvrdila da je krenula putem animir dame, kako bi mogla majci da kupi lekove… »
Procurila skandalozna fotka Aleksandre Nikolić iz prošlosti Kao animir dama sa dva starija muškarca, jasno se vidi i šta rade…
Alo 20.06.2023
Aleksandra Nikolić je u u jednoj svojoj ispovesti pričala o svom odlasku u Bujanovac, te je tvrdila da je krenula putem animir dame. Pojavila se fotografija Aleksandre Nikolić iz prošlosti sa dva starija čoveka. Aleksandra Nikolić ponela je titulu… »
Vesti dana »
Ormuski morez: Jesu li pomorske blokade uspevale kroz istoriju
BBC News pre 16 minutajoš 50 povezanih
Nastavljena druga sednica redovnog zasedanja Skupštine Srbije, na stolu 40 tačaka dnevnog reda
Blic pre 31 minutajoš 19 povezanih
(Radarske slike) Otvorilo se nebo u Srbiji, kiša pada u Beogradu Ovi gradovi su sledeći na udaru: Građani budite na oprezu, najgore tek stiže
Blic pre 3 satajoš 23 povezane
Nezvanično: Na izborima za lekarske komore u Novom Sadu pobedili svi kandidati koje podržavaju studenti
Mašina pre 11 minutajoš 17 povezanih