Povezane vesti
Zarađivala sam i po 5.000 evra! Raskrinkano kako je Aleksandra Nikolić zgrnula neverovatnu sumu novca!
Alo 20.06.2023
Priznala sam da sam radila kao promoterka, kao animir - dama - izjavila je Nikolićeva. Aleksandra Nikolić je u u jednoj svojoj ispovesti pričala o svom odlasku u Bujanovac, te je tvrdila da je krenula putem animir dame, kako bi mogla majci da kupi lekove… »
Procurila skandalozna fotka Aleksandre Nikolić iz prošlosti Kao animir dama sa dva starija muškarca, jasno se vidi i šta rade…
Alo 20.06.2023
Aleksandra Nikolić je u u jednoj svojoj ispovesti pričala o svom odlasku u Bujanovac, te je tvrdila da je krenula putem animir dame. Pojavila se fotografija Aleksandre Nikolić iz prošlosti sa dva starija čoveka. Aleksandra Nikolić ponela je titulu… »
Vesti dana »
Kremlj: Danas u Abu Dabiju prvi sastanak trilateralne radne grupe za bezbednosna pitanja
Radio sto plus pre 14 minutajoš 20 povezanih
„Moja žena to voli da priča deci, ali ja to odmah gasim“: Novak otkrio tajnu u porodici, ovo nikako ne dozvoljava
Nova pre 34 minutajoš 15 povezanih
Posle ledenog januara stiže toplije vreme - kiša, vetar i porast temperature
Euronews pre 4 minutajoš 9 povezanih
Šta ovo bi? Odrekla se Rusije pa na Australijan openu provukla Arinu Sabalenku kroz "toplog zeca"
Večernje novosti pre 1 satjoš 15 povezanih