Povezane vesti

Janjuš žestoko opleo po filipu caru! Razočaran do srži, ne može da ga gleda očima: "dečko me ne interesuje"

Janjuš žestoko opleo po filipu caru! Razočaran do srži, ne može da ga gleda očima: "dečko me ne interesuje"

Alo 22.06.2023
Završio sa njim za sva vremena! Voditeljka Ivana Šopić upitala je svog večerašnjeg gosta u emisiji "Narod pita", Marka Janjuševića Janjuša, da prokomentariše odnos Aleks Nikolić i Filipa Cara. -Hajde da mi prokomentarišeš odnos Filipa i… »
Janjuš nije izdržao, pa obelodanio sve o pomirenju sa enom! Otvorio dušu, pa priznao kako je došlo do ponovnog…

Janjuš nije izdržao, pa obelodanio sve o pomirenju sa enom! Otvorio dušu, pa priznao kako je došlo do ponovnog…

Alo 22.06.2023
Ne može bez nje! U toku emisije "Narod pita", voditeljka Ivana Šopić razgovarala je sa Markom Janjuševićem Janjušem. -Mnogo se spekuliše o tvom odnosu sa tvojom bivšom suprugom. Objavio si sliku iz provoda sa njom, da li teži ka pomirenju i u… »
Završio sa Carem za sva vremena Janjuš saznao jezive informacije: Ne bih to očekivao ni od najvećeg dušmanina!

Završio sa Carem za sva vremena Janjuš saznao jezive informacije: Ne bih to očekivao ni od najvećeg dušmanina!

Alo 22.06.2023
Razočaran u Filipove reči. Ivana Šopić je noćas u emisiji "Narod pita" ugostila Marka Janjuševića Janjuša. On je u rijalitiju bilo u dobrim odnosima sa Filipom Carem, a sada je otkrio da je ovo prijateljstvo puklo kada je saznao šta mu je sve… »

Vesti dana »