Povezane vesti
U penthausu pun orman jeftinih krpica! Kaća se udala za fudbalera i priznala: Haljinu za nastup sam platila 2.990 dinara
Mondo 24.06.2023
Katarina Grujić priznala je da neretko kupuje na rasprodaji, kao i da ne pati od toga da joj sve bude markirano. Katarina Grujić priznala je da neretko kupuje na rasprodaji, kao i da ne pati od toga da joj sve bude markirano. Pevačicu Katarinu Grujić… »
"Imam pun ormar jeftinih krpica": Kaća Grujić se pojavila na nastupu u haljini o 2.990 dinara i priznala: "Kupujem na…
Blic 24.06.2023
Pevačica Katarina Kaća Grujić, supruga fudbalera Marka Gobeljića, uvek je ful sređena i doterana, a kako kaže, ima pun ormar jeftine garderobe koje čak nosi i na nastupima. - Pre nastupa otišla sam do jednog butika i kupila sam haljinu na… »
Kaća Grujić nema problem da prizna kako kupuje na rasprodaji!
Svet plus 24.06.2023
Pevačica Kaća Grujić nema problem da prizna kako kupuje na rasprodaji i da ima pun ormar jeftine garderobe! Ona se na nastupu u Beogradu pojavila u srebrnoj elegantnoj haljini, koju je platila 2.990 dinara! Katarina Grujić, pevačica i supruga… »
Vesti dana »
Tužilaštvo ispitalo 66, danas saslušanje još pet osoba zbog nesreće u Novom Sadu
RTS pre 42 minutajoš 32 povezane
Studenti zatražili puštanje Relje Stanojevića, apel za njegovo oslobađanje potpisalo 5.000 građana
Beta pre 3 satajoš 15 povezanih
Džon Retklif novi je šef CIA: Tramp izabrao i ambasadora u Izraelu i izaslanika za Bliski istok
Novi magazin pre 7 satijoš 32 povezane
Kac: Nema prekida vatre u Libanu dok se Hzebolah ne razoruža i povuče
Politika pre 42 minutajoš 26 povezanih