Povezane vesti

Dušica Jakovljević dobila uvrede od gledateljke! Tri hiljade za gospođu!

Dušica Jakovljević dobila uvrede od gledateljke! Tri hiljade za gospođu!

Svet plus 26.06.2023
Voditeljka Dušica Jakovljević dobila je uvrede od gledateljke i to uživo ali se nije dala poremetiti već je odgovorila na svoj način! Tri hiljade za gospođu, poručila je na kraju razgovora. Jedna gledateljka emisije "Narod pita" odlučila je da… »
Karambol uživo u emisiji: Dušica Jakovljević u klinču sa gledateljkom: "Svoje dete sam vaspitavala na pravi način"

Karambol uživo u emisiji: Dušica Jakovljević u klinču sa gledateljkom: "Svoje dete sam vaspitavala na pravi način"

Blic 26.06.2023
Ana Ćurčić gostovala je u emisiji "Narod pita" gde je više puta napadnuta od strane gledlaca. Izvesna Mira iz Kraljeva najpre je Anu nazvala Gnjeca. - Slušam ove gluposti od Gnjece, njanjave Zvezdanove bivše. Sve mi smeta, njen ulazak, ušla je kao… »
Ne smiruje se nakon rijalitija Ana Ćurčić tužila Ivana Marinkovića, pa pomenula Kačavedu!

Ne smiruje se nakon rijalitija Ana Ćurčić tužila Ivana Marinkovića, pa pomenula Kačavedu!

Alo 26.06.2023
Ana je gostovala sinoć u emisiji na Pinku gde se dotakla brojnih detalja iz privatnog života, a potom je otkrila i u kakvim je odnosima sa prijateljicom Milenom Kačavendom. Drugoplasirana učesnica Zadruge 6, Ana Ćurčić, gostovala je sinoć u… »

Vesti dana »