Povezane vesti
Rasipa se šampionski tim Partizana, Lesor se seli u Grčku!
Sportski žurnal 27.06.2023
Sjajni francuski centar potpisao je za Panatinaikos. Francuz Matijas Lesor zvanično je napustio Partizan i potpisao za Panatinaikos. Kako je saopšteno, francuski centar stavio je paraf na dvogodišnji ugovor. On je minule sezone izabran u idealnu… »
Kako je Lesor napredovao uz Obradovića i Partizan: Jedan detalj se posebno izdvaja, scene sa navijačima će zauvek pamtiti
Nova 27.06.2023
Napravio je veliki pomak u igri Matijas Lesor bio je jedan od miljenika „grobara“ za dve godine koliko je proveo u Partizanu. Na žalost mnogih navijača u Srbiji, Lesor je odlučio da karijeru nastavi u Panatinaikosu s kojim je potpisao dvogodišnju… »
Zvanično: Lesor u Panatinaikosu!
Sport klub 27.06.2023
Doskorašnji centar beogradskog Partizana Matijas Lesor će od naredne sezone nositi dres atinskog Panatinaikosa, zvanično je potvrđeno. Član idealne petorke Evrolige za sezonu 2022/2023. je potpisao dvogodišnji ugovor sa timom koji vodi Ergin Ataman… »
Partizan ostao bez lesora, stigla je zvanična potvrda! Novi klub se oglasio: Matijas potpisao za evropski drim-tim!
Mondo 27.06.2023
Matijas Lesor i zvanično je potpisao za Panatinaikos. Matijas Lesor i zvanično je potpisao za Panatinaikos. Matijas Lesor novi je košarkaš Panatinaikosa! Centar Partizana i zvanično je napustio Partizan i potpisao dvogodišnji ugovor sa grčkim… »
Lesor napustio Partizan i pojačao Panatinaikos: Stopama Zvezdinog Vildoze
Euronews 27.06.2023
Francuski košarkaš Matijas Lesor napustio je Partizan i od naredne sezone nosiće dres Panatinaikosa, saopštio je grčki velikan na svojim društvenim profilima. Centar crno-belih bio je jedan od ključnih igrača Željka Obradovića minule sezone, a… »
Zvanično: Lesor otišao iz Partizana, već ima novi klub
Nova 27.06.2023
Evroligaška bomba Matijas Lesor novi je igrač Panatinaikosa, zvanično je objavio grčki klub. Francuski centar je napustio Partizan nakon dve godine i potpisao je dvogodišnji ugovor sa Panatinaikosom. Ujedno, Lesor će naredne sezone zaigrati u istom… »
Rasipa se šampionski tim: Matijas Lesor napustio KK Partizan
Večernje novosti 27.06.2023
PARTIZAN se posle 10 godina vratio na tron Evrolige. Jedan od najvažnijih igrača ka tom pohodu bio je Matijas Lesor koji sledeće sezone neće nositi crno-beli dres. Photo: Partizan Mozzart Bet/Emilija Jovanović Francuz je potpisao dvogodišnji ugovor… »
Vildoza: Srećan sam što nastavljam karijeru u Panatinaikosu
Politika 27.06.2023
ATINA – Novi košarkaš Panatinaikosa Argentinac Luka Vildoza izjavio je da je srećan što nastavlja karijeru u grčkom klubu. Vildoza je u Panatinaikos stigao iz Crvene zvezde, a naredne sezone sarađivaće sa novim trenerom grčkog kluba Erginom… »
Luka u Panatinaikosu: Nisam od onih koji vole mnogo velikih reči
Sportski žurnal 27.06.2023
Vildoza je naveo da je pre potpisivanja ugovora razgovarao sa Tanasisom Adetokumbom i Nemanjom Nedovićem. Novi košarkaš Panatinaikosa Argentinac Luka Vildoza izjavio je da je srećan što nastavlja karijeru u grčkom klubu. Vildoza je u Panatinaikos… »
VILDOZA: Srećan sam što sam u Panatinaikosu, NEDOVIĆ MI REKAO DA DOĐEM
Dnevnik 27.06.2023
Novi košarkaš Panatinaikosa Argentinac Luka Vildoza izjavio je da je srećan što nastavlja karijeru u grčkom klubu. Vildoza je u Panatinaikos stigao iz Crvene zvezde, a naredne sezone sarađivaće sa novim trenerom grčkog kluba Erginom Atamanom… »
Vildoza nakon potpisa za Panatinaikos: ''Osećaj je sjajan, pratio sam navijače, jedva čekam da ih vidim''
Večernje novosti 27.06.2023
Novi košarkaš Panatinaikosa Argentinac Luka Vildoza izjavio je da je srećan što nastavlja karijeru u grčkom klubu. FOTO: M. VUKADINOVIĆ Vildoza je u Panatinaikos stigao iz Crvene zvezde, a naredne sezone sarađivaće sa novim trenerom grčkog kluba… »
Vildozine prve reči po dolasku u PAO: "Pričao sam sa Nedovićem..."
Sportske.net 27.06.2023
Luka Vildoza od juče je zvanično košarkaš Panatinaikosa sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor. Danas je argentinski bek govorio za zvanični sajt ,,zelenih"i istakao da se raduje što će sarađivati sa grčkim velikanom. „Moj osećaj je… »
Vildoza: Siguran sam da ću imati sjajan odnos sa navijačima
Sport klub 27.06.2023
Luka Vildoza je jedno od tri dosadašnja pojačanja Panatinaikosa, a za klupski sajt je nakon ozvaničenja saradnje govorio o novom angažmanu. „Osećam se sjajno, uzbuđen sam što ću u novoj sezoni nositi dres Panatinaikosa. Radujem se što dolazim u… »
"Zvezdaši..." Luka Vildoza napustio Crvenu zvezdu i imao šta da kaže i klubu i "delijama"
Večernje novosti 26.06.2023
MESECIMA se spekulisalo da Luka Vildoza na kraju sezone napušta Crvenu zvezdu, a ovog ponedeljka je je stigla potvrda.: Argentinac je napustio klub sa Malog Kalemegdana, o čemu se i sam oglasio na društvenim mrežama.-. FOTO: M. Vukadinović Sjajni… »
Vesti dana »
Poslanici Skupštine Srbije danas glasaju o budžetu i još 67 tačaka
Radio 021 pre 32 minutajoš 7 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Kijev istražuje kvar na granatama za minobacače; Pentagon: 12.000 severnokorejskih vojnika u blizini Ukrajine
RTV pre 1 satjoš 5 povezanih
Vučić na večeri sa predsednikom Ekvatorijalne Gvineje: "Nastavićemo da unapređujemo odnose" (foto)
Blic pre 10 satijoš 1 povezana