Повезане вести

Ја сам звездин играч, шта год да затреба! Ераковићева изјава ће обрадовати навијаче - не иде овог лета?

Ја сам звездин играч, шта год да затреба! Ераковићева изјава ће обрадовати навијаче - не иде овог лета?

Мондо 29.06.2023
Страхиња Ераковић је упркос причама о одласку можда ближи останку у Црвеној звезди овог лета. Страхиња Ераковић је упркос причама о одласку можда ближи останку у Црвеној звезди овог лета. Црвена звезда је славила и у другој… »
"Не знам одакле су дошли, створили се преко планина!" Звезда побеђује са Бахаром, а Израелац има и јаче утиске! (видео)

"Не знам одакле су дошли, створили се преко планина!" Звезда побеђује са Бахаром, а Израелац има и јаче утиске! (видео)

Мондо 29.06.2023
Израелски стручњак Барак Бахар након победе Црвене звезде говорио о мечу, али и о верним навијачима црвено-белих. Израелски стручњак Барак Бахар након победе Црвене звезде говорио о мечу, али и о верним навијачима црвено-белих… »
Фудбалери Црвене звезде победили Борац с 2:0 у пријатељском мечу

Фудбалери Црвене звезде победили Борац с 2:0 у пријатељском мечу

Дневник 29.06.2023
УЖИЦЕ: Фудбалери Црвене звезде победили су данас Борац из Бањалуке 2:0 (1:0), у пријатељском мечу који је одигран у Ужицу, у склопу припрема оба клуба за предстојећу сезону. Звезда је на стадиону "Радомир Антић" повела већ у… »
Црвена звезда сигурна и против Борца из Бањалуке, Јован Шљивић је озбиљан капитал

Црвена звезда сигурна и против Борца из Бањалуке, Јован Шљивић је озбиљан капитал

Еуроневс 29.06.2023
Црвена звезда је тачку на први део припрема на Златибору ставила победом над Борцем из Бањалуке 2:0 (1:0). Из потпуне контроле игре током свих 90 минута, црвено-бели су славили погоцима Стефана Митровића и Владимира Лучића, а… »
Звездина деца победила Борац из Бањалуке! Бахар им веровао у Ужицу, они вратили головима и асистенцијама!

Звездина деца победила Борац из Бањалуке! Бахар им веровао у Ужицу, они вратили головима и асистенцијама!

Мондо 29.06.2023
Црвена звезда се на другој утакмици ослонила на млађе фудбалере, а они пронашли начин да одведу тим до победе. Црвена звезда се на другој утакмици ослонила на млађе фудбалере, а они пронашли начин да одведу тим до победе… »
Бахар: Напредујемо, млади ме поново одушевили

Бахар: Напредујемо, млади ме поново одушевили

Спорт клуб 29.06.2023
Задовољан је био тренер Црвене звезде Барак Бахар после друге припремне победе у Ужицу. Црвено-бели су савладали тим Борца из Бањалуке са 2:0. Претходно су са владали репрезентацију града Ужица са 3:1. „Радимо веома јако, висок… »
Звезда победила Бањалучане, деби Олајинке и Красоа

Звезда победила Бањалучане, деби Олајинке и Красоа

Спорт клуб 29.06.2023
Фудбалери Црвене звезде победили су бањалучки Борац у другој припремној утакмици у Ужицу. Црвено-бели су на стадиону „Радомир Антић“ савладали Бањалучане резултатом 2:0. Оно што може да радује новог тренера Барака Бахара је да… »
Деби Олањинке и Красоа, Лучић је потенцијално откровење - Звезда одлична против Борца!

Деби Олањинке и Красоа, Лучић је потенцијално откровење - Звезда одлична против Борца!

Спортске.нет 29.06.2023
Друга победа Црвене звезде у оквиру припрема за нову сезону, овога пута су на стадиону "Радомир Антић" у Ужицу савладали Борац из Бањалуке са 2:0 (1:0). Велики је био и број навијача који су дошли да гледају ову утакмицу, па је… »
„Делије“ транспарентом подигле буру: Позвале државу да реагује на насиље на Косову

„Делије“ транспарентом подигле буру: Позвале државу да реагује на насиље на Косову

Нова 29.06.2023
Навијачи реаговали на ситуацију у јужној српској покрајини. Црвена звезда је наставила са припремама за наредну сезону и у Ужицу игра другу пријатељску утакмицу у којој је ривал Борац из Бањалуке. На стадиону „Радомир Антић“ се… »
Нека ''нова'' звезда: Бахарови ''клинци'' савладали Борац из Бањалуке

Нека ''нова'' звезда: Бахарови ''клинци'' савладали Борац из Бањалуке

Вечерње новости 29.06.2023
Након што су без много муке савладали Селекцију града Ужица и најавили почетак серије пријатељских утакмица, шампион Србије се састао са Борцем из Бањалуке. Фото: ФК Црвена звезда Фудбалери Црвене звезда савладали су Борац из… »
ПОЛУВРЕМЕ - Звезда боља за гол

ПОЛУВРЕМЕ - Звезда боља за гол

Спортске.нет 29.06.2023
На стадиону "Радомир Антић" у Ужицу екипа Црвене звезде игра против Борца из Бањалуке, има и велику подршку са трибина, а после првих 45 минута води са 1:0. Једини гол смо видели у 8. минуту утакмице, тада је Стефан Митровић… »

Вести дана »