Повезане вести
"Њихове песме у деци изазивају агресију": Бивши учесник Звезда Гранда оштро о колегама: "Певају о дроги и лаким женама, то…
Блиц 30.06.2023
Деца у публици су недавно током више наступа гласно псовала извођаче, показивала им средњи прст и терала их са бине, те их гађали чиме год су стигли (флашама, даскама, чашама), на изненађење јавности, а непријатност су доживели… »
"Гађана у главу, другу колегиницу терали са бине": Теодора Џехверовић бесна због насиља деце у публици: "Катастрофа, а…
Блиц 30.06.2023
У Београду је прошле недеље одржан музички фестивал који је окупио низ познатих имена са наше естраде. Деца у публици су, на изненађење јавности, гласно псовала извођаче, показивала им средњи прст и терала их са бине, те их… »
Вести дана »
"Ја сам православни Србин и поносан сам на корене!" Овако је о себи говорио Марк Брновић: "Покупио сам најбоље од целог Балкана" (фото)
Блиц пре 3 сатајош 4 повезане
Срећна православна Нова 2026. година: “Вечерње новости” честитају свима који славе долазак новог лета по јулијанском календару
Вечерње новости пре 3 сатајош 6 повезаних
Временска прогноза за среду 14. јануар 2026: Топлије, температура до 12 степени
Бета пре 3 сатајош 2 повезане
Канцеларија за КиМ: Напад на двојицу Срба у Дечанима доказ колико су повратници угрожени на Косову
Данас пре 5 сатијош 1 повезана