Povezane vesti
Plenković: Sjajnih deset godina Hrvatske u Evropskoj uniji
N1 Info 01.07.2023
Deset godina članstva u EU bilo je sjajnih deset godina za razvoj Hrvatske, rekao je premijer Andrej Plenković danas u intervjuu za Hrvatski radio. Hrvatska je 1. jula 2013. ušla u Evropsku uniju. „Mislim da je ovih deset godina bilo sjajnih deset godina… »
Plenković: Sjajnih deset godina Hrvatske u Evropskoj uniji
Beta 01.07.2023
Deset godina članstva u EU bilo je sjajnih deset godina za razvoj Hrvatske, rekao je premijer Andrej Plenković danas u intervjuu za Hrvatski radio. Hrvatska je 1. jula 2013. ušla u Evropsku uniju. "Mislim da je ovih deset godina bilo sjajnih deset godina… »
Plenković: Deset sjajnih godina članstva u EU za razvoj Hrvatske
Vesti online 01.07.2023
Hrvatski premijer Andrej Plenković ocenio je danas da je 10 godina članstva u EU bilo 10 sjajnih godina za razvoj Hrvatske. Hrvatska je pristupila Evropskoj uniji 1. jula 2013. godine. – Mislim da je ovih deset godina bilo sjajnih deset godina za razvoj… »
Vesti dana »
Vučić: Ovo su moji poslednji dani na mestu predsednika Srbije. Za nekoliko nedelja podnosim ostavku
Nova pre 17 minutajoš 33 povezane
(Foto, video) Moj predlog je da se naša lista zove "Ujedinjena Srbija"! Vučić se obratio ispred Skupštine, najavio niz mera i velike promene u svim sektorima: "Ne možemo više da čekamo"
Blic pre 17 minutajoš 102 povezane
Broj nestalih nakon zemljotresa u Venecueli dostigao više od 55.000
Politika pre 2 satajoš 35 povezanih
Otvorena deonica auto-puta do Adrana, a poznata je i cena putarine
Ozon press pre 2 satajoš 33 povezane