Povezane vesti
Plenković: Sjajnih deset godina Hrvatske u Evropskoj uniji
N1 Info 01.07.2023
Deset godina članstva u EU bilo je sjajnih deset godina za razvoj Hrvatske, rekao je premijer Andrej Plenković danas u intervjuu za Hrvatski radio. Hrvatska je 1. jula 2013. ušla u Evropsku uniju. „Mislim da je ovih deset godina bilo sjajnih deset godina… »
Plenković: Sjajnih deset godina Hrvatske u Evropskoj uniji
Beta 01.07.2023
Deset godina članstva u EU bilo je sjajnih deset godina za razvoj Hrvatske, rekao je premijer Andrej Plenković danas u intervjuu za Hrvatski radio. Hrvatska je 1. jula 2013. ušla u Evropsku uniju. "Mislim da je ovih deset godina bilo sjajnih deset godina… »
Plenković: Deset sjajnih godina članstva u EU za razvoj Hrvatske
Vesti online 01.07.2023
Hrvatski premijer Andrej Plenković ocenio je danas da je 10 godina članstva u EU bilo 10 sjajnih godina za razvoj Hrvatske. Hrvatska je pristupila Evropskoj uniji 1. jula 2013. godine. – Mislim da je ovih deset godina bilo sjajnih deset godina za razvoj… »
Vesti dana »
U delovima Srbije maglovito i oblačno, maksimalna temperatura do 14 stepeni
N1 Info pre 34 minutajoš 10 povezanih
Proleće zove Zvezdu, Milojevićev treći čin spasavanja sebe i tima, 90 minuta neizvesnosti i samo jednog cilja
Telegraf pre 9 minutajoš 11 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Kremlj: Rusija želi mir u Ukrajini, a ne primirje; Mediji: Pogođen tanker ruske flote u senci "Dašan"
RTV pre 1 satjoš 8 povezanih
Vazduh u Srbiji ocenjen kao nezdrav: Udiše ga čak 40 odsto građana, štetan po hronične bolesnike
N1 Info pre 29 minutajoš 1 povezana