Povezane vesti
Evo zašto većina Srba pogrešno kuva kafu
Moj Novi Sad 02.07.2023
Stručnjaci tvrde da većina nas pogrešno kuva kafu. Naime, nedavno istraživanje pokazalo je da je optimalna temperatura za pripremu šoljice kafe između 90 i 96 stepeni, što znači da je voda direktno iz kuvala za vodu prevruća. Iako ste možda više… »
Većina Srba pogrešno kuva kafu: Stručnjak otkrio najveću grešku koju svi pravimo
Nova 02.07.2023
Nedavno istraživanje pokazalo je da je optimalna temperatura za pripremu šoljice kafe između 90 i 96 stepeni, što znači da je voda direktno iz kuvala za vodu prevruća. Ako ste ljubitelj kafe, bez sumnje ste usavršili svoju rutinu kuvanja ovog mnogima… »
Vesti dana »

Mladić uhapšen u Novom Sadu: Policija ga sumnjiči za napad na službeno lice ispred Filozofskog fakulteta
Nova pre 31 minutajoš 32 povezane

Kompanija NIS o odlaganju primene američkih sankcija: Nova posebna licenca na još mesec dana
Sputnik pre 1 satjoš 37 povezanih

Dekan Filozofskog koji se juče zaključao na Fakultetu: Ostajemo ovde do daljeg, ali nije mi cilj da sad ja blokiram zgradu
Nova pre 1 satjoš 30 povezanih

NAVIJAMO ZA SRBIJU, NAVIJAMO ZA TROJKE: Evo zašto je utakmica protiv Estonije posebna za sve ljubitelje košarke!
RTK pre 26 minutajoš 39 povezanih