Povezane vesti

Abortirala sam dva puta za 6 meseci, nisam držala dijetu! Skandalozna izjava bivše Zadrugarke, slikala se gola i priznala…

Abortirala sam dva puta za 6 meseci, nisam držala dijetu! Skandalozna izjava bivše Zadrugarke, slikala se gola i priznala…

Alo 05.07.2023
"Za sve devojke koje me pitaju kako sam smršala. Imala sam dva abortusa u šest meseci. ", javno je izjavila ona. Viktorija Mitrović, nekadašnja učesnica rijalitija Zadruga tokom kojeg je zatrudnela sa Markom Osmakčićem, nedavno je otkrila da je u… »
Viktorija Mitrović izgubila bebu Bivša zadrugarka se oglasila na Instagram profilu, pa iznela saopštenje

Viktorija Mitrović izgubila bebu Bivša zadrugarka se oglasila na Instagram profilu, pa iznela saopštenje

Alo 05.07.2023
Izbegava da priča o tome. Iako je nedavno obelodanila da je u drugom stanju, nekadašnja zadrugarka Viktorija Mitrović Viki je u poslednjem obraćanju pratiocima na društvenim mrežama otkrila da nije trudna. Foto: Printscreen/instagram Pogledaj… »
Abortirala dva puta za pola godine Viki Mitrović zaprepastila priznanjem, devojkama ovo predstavlja kao način mršavljenja!

Abortirala dva puta za pola godine Viki Mitrović zaprepastila priznanjem, devojkama ovo predstavlja kao način mršavljenja!

Alo 05.07.2023
Bivša zadrugarka šokirala pratioce na Instagramu. Bivša zadrugarka Viktorija Mitrović Viki je pre mesec dana na društvenoj mreži Instagram priznala da je u drugom stanju. Ona je kratko objavila da je trudna, a nije želela da objavi ko je otac… »

Vesti dana »