Povezane vesti
Gradonačelnik Srebrenice: Ove godine dve komemoracije žrtvama rata u Bosni i Hercegovini
Danas 09.07.2023
Gradonačelnik Srebrenice Mladen Grujičić izjavio je da će ove godine u tom gradu biti održane dve komemoracije žrtvama rata u Bosni i Hercegovini, uz ocenu da ratni ožiljci u tom kraju neće još dugo zarasti. „Mi Srbi, od 7. do 12. jula sećamo… »
Gradonačelnik Srebrenice: Ove godine dve komemoracije žrtvama rata u Bosni i Hercegovini
Beta 09.07.2023
Gradonačelnik Srebrenice Mladen Grujičić izjavio je da će ove godine u tom gradu biti održane dve komemoracije žrtvama rata u Bosni i Hercegovini, uz ocenu da ratni ožiljci u tom kraju neće još dugo zarasti. "Mi Srbi, od 7. do 12. jula sećamo se… »
Gradonačelnik Srebrenice: Ove godine dve komemoracije žrtvama rata u BiH
N1 Info 09.07.2023
Gradonačelnik Srebrenice Mladen Grujičić izjavio je da će ove godine u tom gradu biti održane dve komemoracije žrtvama rata u Bosni i Hercegovini, uz ocenu da ratni ožiljci u tom kraju neće još dugo zarasti. „Mi Srbi se od 7. do 12. jula… »
Vesti dana »
Golob: Slovenija će u potpunosti ispoštovati naloge za hapšenje ICC-a
Euronews pre 2 satajoš 53 povezane
Akcija ‘Zastani, Srbijo’ u znak sjećanja na 15 poginulih u Novom Sadu
Al Jazeera pre 18 minutajoš 44 povezane
Olujni vetar napravio nezapamćenu štetu u Banatu: Selo Jaša Tomić bez struje, stabla popadala
Telegraf pre 3 satajoš 36 povezanih