Povezane vesti
„To ti je brate orden, jednom rečju, odlično!“: Vladimir Đukanović o spotu kojim se targetiraju N1 i Nova S
Danas 11.07.2023
Poslanik Srpske napredne stranke (SNS), Vladimir Đukanović je na svom Tviter nalogu pozitivno ocenio spot kojim se targetiraju Nova S i N1 a koji je na Instagramu objavio član glavnog odbora SNS-a i direktor Laste, Vladan Sekulić. „Meni se Sekulin spot… »
Đukanović podržava targetiranje novinara N1 i Nove: „Odličan Sekulin spot“
Nova 11.07.2023
Član predsedništva Srpske napredne stranke, advokat Vladimir Đukanović objavio je na Tviteru da mu se "baš dopada" spot koji je objavio direktor „Laste“ Vladan Sekulić i u kom se navodi da su novinari N1 i Nove štetočine koje treba uništiti. „Meni se… »
Đukanović podržava targetiranje novinara N1 i Nove: „Odličan Sekulin spot“
N1 Info 11.07.2023
Član predsedništva Srpske napredne stranke, advokat Vladimir Đukanović objavio je na Tviteru da mu se "baš dopada" spot koji je objavio direktor „Laste“ Vladan Sekulić i u kom se navodi da su novinari N1 i Nove štetočine koje treba uništiti. „Meni se… »
Vesti dana »
Kreni-promeni: Pored Generalštaba, vlast bi da bez zaštite ostavi još 15 kulturnih dobara
Beta pre 5 satijoš 12 povezanih
Tajni američko-ruski plan za kraj rata u Ukrajini: Šta je poznato
BBC News pre 25 minutajoš 72 povezane
Kremlj pozvao Zelenskog da pregovara da ne bi izgubio još teritorija
Danas pre 45 minutajoš 20 povezanih
Studenti Filozofskog u Novom Sadu protestuju zbog uslova za upis, pružaju podršku profesorki Kleut
Beta pre 3 satajoš 18 povezanih