Povezane vesti
Dokaz koji će je razoriti! Milena Kačavenda raskrinkala Anu Ćurčić i javno iznela njenu prevaru i laži!
Alo 11.07.2023
- Koja dugogodišnja prijateljica? Zar ne reče da i nisam neka drugarica? U pravu si, nađe krpa zakrpu. Vidiš kako sve znaš kao velika - poručila je Kačavenda. Sinoć je tokom emisije "Narod pita" voditelj Darko Tanasijević pročitao poruke koje su… »
Nisam imao lepo mišljenje o njoj! Aca Bulić priznao šta misli o Maji Marinković, pa progovorio o njenoj prošlosti!
Alo 11.07.2023
Zahvalan što je bila uz Anu! U novom izdanju emisije "Narod pita" voditelj Darko Tanasijević ugostio je Zolu, Anu Ćurčić i Acu Bulića. Pozivom se u program uključila Marija sa Zvezdare. -Ana dušo moja gde si ti, kako si lepotice naša? - pitala je… »
Živeo sam opasnim životom Aca Bulić otkrio sve detalje raskida sa Anom, pa priznao ono što nikada nije!
Alo 11.07.2023
Prva ljubav zaborava nema! U novom izdanju emisije "Narod pita", Ana Ćurčić i Aca Bulić osvrnuli su se na hronologiju svoje veze, pa progovorili o detaljima iste. Dobro jutro Zoli, dobro jutro i ljubavnicima. Ana, da li si oprala zube? - upitala je… »
Bukti rat ane Ćurčić i Šmizle! Iznele sav prljav veš, pa zapretile jedna drugoj, opšti haos u studiju!
Alo 11.07.2023
Uzavrele strasti! U novom izdanju emisije "Narod pita" voditelj Darko Tanasijević ugostio je Zolu, Anu Ćurčić i Acu Bulića. Voditelju je u jednom trenutku stigla poruka od Jovane Šmizle. -Darko sa Milenom se kuckam sad, pitaj je l' mogu i ja da… »
Ana Ćurčić i bulić staju na ludi kamen! Ne žele više da čekaju, a evo kada će reći sudbonosno da!
Alo 11.07.2023
Ljubav jača nego ikad! U novom izdanju emisije "Narod pita" voditelj Darko Tanasijević ugostio je Zolu, Anu Ćurčić i Acu Bulića. Pozivom se u program uključila gledateljka. -Ja sam potencijalna žrtva nasilja i htela bih da ostanem anonimna zbog… »
Nikada nismo bile kume! Ana Ćurčič stavila sve karte na sto, pa u potpunosti raskrinkala Kačavendu!
Alo 11.07.2023
Nikako nisu uspele da nađu zajednički jezik! U novom izdanju emisije "Narod pita" voditelj Darko Tanasijević ugostio je Zolu i Anu Ćurčić. -Šta se dešava sa tobom i sa kumom? - pitao je voditelj. -Ništa malo smo se distancirale. Ja mogu puno da… »
Vesti dana »
Šestorica policajaca suspendovana jer nisu reagovali na uništavanje murala u Severnoj Mitrovici
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Partizan se vratio iz mrtvih protiv Olimpijakosa, crno-beli vezali i drugu pobedu nad crveno-belima
Danas pre 25 minutajoš 1 povezana
Savo Manojlović: Vučić glavni kreator incidenata, želi da sakrije korupciju od 65 miliona evra
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Isplivao snimak - trener Olimpijakosa gurnuo Obradovićevog asistenta! Skandal u Beogradskoj areni posle meča
Mondo pre 0 minutajoš 2 povezane