Повезане вести

Доказ који ће је разорити! Милена Качавенда раскринкала Ану Ћурчић и јавно изнела њену превару и лажи!

Доказ који ће је разорити! Милена Качавенда раскринкала Ану Ћурчић и јавно изнела њену превару и лажи!

Ало 11.07.2023
- Која дугогодишња пријатељица? Зар не рече да и нисам нека другарица? У праву си, нађе крпа закрпу. Видиш како све знаш као велика - поручила је Качавенда. Синоћ је током емисије "Народ пита" водитељ Дарко Танасијевић… »
Живео сам опасним животом Аца Булић открио све детаље раскида са Аном, па признао оно што никада није!

Живео сам опасним животом Аца Булић открио све детаље раскида са Аном, па признао оно што никада није!

Ало 11.07.2023
Прва љубав заборава нема! У новом издању емисије "Народ пита", Ана Ћурчић и Аца Булић осврнули су се на хронологију своје везе, па проговорили о детаљима исте. Добро јутро Золи, добро јутро и љубавницима. Ана, да ли си опрала… »
Нисам имао лепо мишљење о њој! Аца Булић признао шта мисли о Маји Маринковић, па проговорио о њеној прошлости!

Нисам имао лепо мишљење о њој! Аца Булић признао шта мисли о Маји Маринковић, па проговорио о њеној прошлости!

Ало 11.07.2023
Захвалан што је била уз Ану! У новом издању емисије "Народ пита" водитељ Дарко Танасијевић угостио је Золу, Ану Ћурчић и Ацу Булића. Позивом се у програм укључила Марија са Звездаре. -Ана душо моја где си ти, како си лепотице… »
Ана Ћурчић и булић стају на луди камен! Не желе више да чекају, а ево када ће рећи судбоносно да!

Ана Ћурчић и булић стају на луди камен! Не желе више да чекају, а ево када ће рећи судбоносно да!

Ало 11.07.2023
Љубав јача него икад! У новом издању емисије "Народ пита" водитељ Дарко Танасијевић угостио је Золу, Ану Ћурчић и Ацу Булића. Позивом се у програм укључила гледатељка. -Ја сам потенцијална жртва насиља и хтела бих да… »
Букти рат ане Ћурчић и Шмизле! Изнеле сав прљав веш, па запретиле једна другој, општи хаос у студију!

Букти рат ане Ћурчић и Шмизле! Изнеле сав прљав веш, па запретиле једна другој, општи хаос у студију!

Ало 11.07.2023
Узавреле страсти! У новом издању емисије "Народ пита" водитељ Дарко Танасијевић угостио је Золу, Ану Ћурчић и Ацу Булића. Водитељу је у једном тренутку стигла порука од Јоване Шмизле. -Дарко са Миленом се куцкам сад, питај је… »
Никада нисмо биле куме! Ана Ћурчич ставила све карте на сто, па у потпуности раскринкала Качавенду!

Никада нисмо биле куме! Ана Ћурчич ставила све карте на сто, па у потпуности раскринкала Качавенду!

Ало 11.07.2023
Никако нису успеле да нађу заједнички језик! У новом издању емисије "Народ пита" водитељ Дарко Танасијевић угостио је Золу и Ану Ћурчић. -Шта се дешава са тобом и са кумом? - питао је водитељ. -Ништа мало смо се дистанцирале… »

Вести дана »