Povezane vesti

Dokaz koji će je razoriti! Milena Kačavenda raskrinkala Anu Ćurčić i javno iznela njenu prevaru i laži!

Dokaz koji će je razoriti! Milena Kačavenda raskrinkala Anu Ćurčić i javno iznela njenu prevaru i laži!

Alo 11.07.2023
- Koja dugogodišnja prijateljica? Zar ne reče da i nisam neka drugarica? U pravu si, nađe krpa zakrpu. Vidiš kako sve znaš kao velika - poručila je Kačavenda. Sinoć je tokom emisije "Narod pita" voditelj Darko Tanasijević pročitao poruke koje su… »
Nisam imao lepo mišljenje o njoj! Aca Bulić priznao šta misli o Maji Marinković, pa progovorio o njenoj prošlosti!

Nisam imao lepo mišljenje o njoj! Aca Bulić priznao šta misli o Maji Marinković, pa progovorio o njenoj prošlosti!

Alo 11.07.2023
Zahvalan što je bila uz Anu! U novom izdanju emisije "Narod pita" voditelj Darko Tanasijević ugostio je Zolu, Anu Ćurčić i Acu Bulića. Pozivom se u program uključila Marija sa Zvezdare. -Ana dušo moja gde si ti, kako si lepotice naša? - pitala je… »
Živeo sam opasnim životom Aca Bulić otkrio sve detalje raskida sa Anom, pa priznao ono što nikada nije!

Živeo sam opasnim životom Aca Bulić otkrio sve detalje raskida sa Anom, pa priznao ono što nikada nije!

Alo 11.07.2023
Prva ljubav zaborava nema! U novom izdanju emisije "Narod pita", Ana Ćurčić i Aca Bulić osvrnuli su se na hronologiju svoje veze, pa progovorili o detaljima iste. Dobro jutro Zoli, dobro jutro i ljubavnicima. Ana, da li si oprala zube? - upitala je… »
Bukti rat ane Ćurčić i Šmizle! Iznele sav prljav veš, pa zapretile jedna drugoj, opšti haos u studiju!

Bukti rat ane Ćurčić i Šmizle! Iznele sav prljav veš, pa zapretile jedna drugoj, opšti haos u studiju!

Alo 11.07.2023
Uzavrele strasti! U novom izdanju emisije "Narod pita" voditelj Darko Tanasijević ugostio je Zolu, Anu Ćurčić i Acu Bulića. Voditelju je u jednom trenutku stigla poruka od Jovane Šmizle. -Darko sa Milenom se kuckam sad, pitaj je l' mogu i ja da… »
Ana Ćurčić i bulić staju na ludi kamen! Ne žele više da čekaju, a evo kada će reći sudbonosno da!

Ana Ćurčić i bulić staju na ludi kamen! Ne žele više da čekaju, a evo kada će reći sudbonosno da!

Alo 11.07.2023
Ljubav jača nego ikad! U novom izdanju emisije "Narod pita" voditelj Darko Tanasijević ugostio je Zolu, Anu Ćurčić i Acu Bulića. Pozivom se u program uključila gledateljka. -Ja sam potencijalna žrtva nasilja i htela bih da ostanem anonimna zbog… »
Nikada nismo bile kume! Ana Ćurčič stavila sve karte na sto, pa u potpunosti raskrinkala Kačavendu!

Nikada nismo bile kume! Ana Ćurčič stavila sve karte na sto, pa u potpunosti raskrinkala Kačavendu!

Alo 11.07.2023
Nikako nisu uspele da nađu zajednički jezik! U novom izdanju emisije "Narod pita" voditelj Darko Tanasijević ugostio je Zolu i Anu Ćurčić. -Šta se dešava sa tobom i sa kumom? - pitao je voditelj. -Ništa malo smo se distancirale. Ja mogu puno da… »

Vesti dana »