Povezane vesti
Nikoli Svi govorili da je lud a on ne plaća nijedan račun: Evo kako je uspeo (video)
Alo 13.07.2023
NOVI SAD - Svi su mi govorili da sam lud, prisetio se mladi Nikola, već neko vreme "ful tajm" žitelj Fruške gore ali i ponosni vlasnik kuće za koju ne plaća nijedan račun! A to da je lud, govorili su mu kad je kupio plac na Fruškoj gori, iskrčio jedan… »
Nikola živi u kući za koju ne plaća nijedan račun: Na Fruškoj gori kupio plac i napravio dom kojim upravlja na dugme
Mondo 13.07.2023
Nikola se iz grada preselio na planinu i potpuno sam izgradio ekološku samodrživu kuću, a evo i kako to sve izgleda. Nikola se iz grada preselio na planinu i potpuno sam izgradio ekološku samodrživu kuću, a evo i kako to sve izgleda. Svi su mi govorili… »
Vesti dana »

Promenljivo vreme sa sunčanim intervalima, najviša dnevna do 29 stepeni
N1 Info pre 15 minutajoš 13 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora zbog 'planiranja vojnog puča'
BBC News pre 16 minutajoš 10 povezanih

Protiv smene gradonačelnika Niša 32 glasa, a 31 odbornik vlasti: Ko je iz opozicije glasao kao SNS
Nova pre 11 minutajoš 1 povezana

Masovni ukrajinski napad na Rusiju: Na meti i Moskva, poslato desetine dronova, požar u luci
Telegraf pre 5 minutajoš 8 povezanih

Fbi objavio snimak osumnjičenog za ubistvo Čarlija Kirka: Osoba u crnom trči preko krova, pa nestaje u šumi
Telegraf pre 1 satjoš 7 povezanih