Povezane vesti
Cveta razvezala jezik o aleksandri Nikolić, pa iznela salvu uvreda na njen račun! Ne može očima da je gleda!
Alo 16.07.2023
Misli da je folirant! U emisiji ''Narod pita'' Darko Tanasijević je ugostio Necu Lazića, Lepog Miću i Super Cvetu. -Neco kakvo je tvoje misljenje o Aleks i Caru, vidiš da su opstali posle svega? - upitao je Darko. -Ne mislim da su opstali, ali nakon onih… »
I dalje mi izgleda kao prodavačica ljubavi! Cveta žestoko oplela po Maji Marinković, pa otkrila šta sve zna o njoj!
Alo 16.07.2023
Nije promenila mišljenje! U emisiji ''Narod pita'' Darko Tanasijević je ugostio Necu Lazića, Lepog Miću i Super Cvetu. -Cveto pamtimo da si imala brojne okršaje sa Majom Marinković , da li se slika Maje promenila? - upitao je Darko. Foto: Printscreen… »
Vesti dana »

U Novom Pazaru uhapšeno najmanje 13 ljudi, među njima i student: Najavljen protest ispred Policijske uprave
N1 Info pre 22 minutajoš 44 povezane

Razoran zemljotres magnitude 8,8 pogodio Kamčatku, izazvao cunami i vulkansku erupciju
Naslovi.ai pre 57 minutajoš 221 povezana

Blagojević oprezan pred Oleksandriju! Uputio i apel grobarima: Osećam euforiju, mene kao trenera zovu za kartu više
Kurir pre 17 minutajoš 28 povezanih

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 30 povezanih