Povezane vesti
Plakali su kada su saznali Matora otkrila da je porodica burno reagovala na vesti o njenoj udaji
Alo 19.07.2023
Stanojlovićevoj je ovo prva veza sa ženom, dok je Matora odavno javno govorila o svom opredeljenju. Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora gostovale su u emisiji Amidži šou i govorile o svom venčanju i odnosima u porodici nakon stupanja u gej… »
Njima je neshvatljivo da imam ženu Matora otkrila kako je porodica reagovala na venčanje sa Anitom
Alo 19.07.2023
Jovana i Anita bile su gošće kod Ognjena Amidžića. Novopečeni bračni par Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović gošće su večeras u emisiji Amidži šou. Naime, one su sumirale utiske nakon venčanja, dotakle se komentara ljudi, a onda je… »
Vesti dana »

"Notorne laži": Ministarstvo odbrane odbacuje navode o upotrebi zvučnog topa tokom protesta
Blic pre 46 minutajoš 49 povezanih

(VIDEO) Snimak dronom okupljenih na Novom Beogradu: Nepregledna, kilometarska kolona ljudi
N1 Info pre 2 satajoš 9 povezanih

Drugi pevač grupe "DNK" nije pronađen: Njegova majka utučena, čeka informaciju o sinu nakon požara u diskoteci gde je nastupao
Blic pre 21 minutajoš 87 povezanih

Veliki požar u diskoteci u Severnoj Makedoniji: Poginula najmanje 51 osoba, više od 150 povređenih
NIN pre 21 minutajoš 71 povezana

''Njega jednog sam imao, meni život više ne treba'': Otac ostao bez sina jedinca u tragediji koja je zadesila Severnu Makedoniju
Večernje novosti pre 21 minutajoš 31 povezana