Povezane vesti
Neće on meni ništa da otima: Barbara Bobak zahteva predbračni ugovor i tvrdi: "Najveći poraz bi mi bio da zatrudnim pre…
Večernje novosti 19.07.2023
IAKO nije još uvek pronašla sreću u ljubavi, pevačica Barbara Bobak uveliko razmišlja o načinu na koji će graditi odnos sa svojim budućim životnim partnerom. Foto: N. Skenderija Iako je mnogima sklapanje predbračnog ugovora pokazatelj… »
"Najveći poraz bi mi bio da zatrudnim pre braka" Barbara Bobak progovorila o ljubavi, pa priznala: "Verujem u predbračni…
Blic 19.07.2023
Pevačica Barbara Bobak priznala je da ne bi volela da zatrudni pre nego što se uda, ali i da je kod nje predbračni ugovor obavezan. Barbara je jasno stavila do znanja budućem mladoženji koja su njena očekivanja, kao i da nema šanse da će ako je… »
Vesti dana »
Vučić i Mali obišli radnike na gradilištu EXPO: Srbija napreduje i ubrzano se menja (foto, video)
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Putevi Srbije: Most preko železničke pruge u Mladenovcu je bezbedan za saobraćaj
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Vladimir Pajić: Vlada ukidanjem zaštite za Generalštab briše 200 godina očuvanja kulturnog nasleđa
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
FT: Severna Koreja isporučila Rusiji raketne i artiljerijske sisteme dugog dometa
Politika pre 29 minutajoš 3 povezane